sunnuntai 10. lokakuuta 2010

TUL:n kutsuleiri:)

Oltiin viikonloppuna TUL:n kutsuleirillä. Leirillä oli kanssamme: Pegasos, Dominot Point, Dominot Flex, Pionit, Adea, Tornadot ja Tinamit:) Leiri oli todella hauska ja myös hyödyllinen. Muutettiin ohjelmaa jonkin verran ja saimme hyviä vinkkejä niin ohjelmaan kuin harjoitteluunkin:) 

Lähdimme leirille aamulla vähän aamu viiden jälkeen. Matkustimme kirin omalla bussilla Pegasos -joukkueen kanssa. Suuri osa matkasta meni nukkuessa, jotta jaksaisimme sitten treenata oikein kunnolla koko päivän:D
Leirin aluksi pidettiin kaikille yhteinen alkulämppä, jonka jälkeen meillä oli akrobatia ja ketteryys tunti. Tunti osottautui yllättävän kivaksi ja osa pystyikin tekemään mitä hienoimpia temppuja:) Tunnilla tehtiin kaikenlaista kuperkeikasta nostoihin.

Seuraavaksi meillä oli tanssia:) Tanssimme siellä afro ja nykytanssia ja jotain niiden sekoitusta. Tanssi tuntikin toi mukavaa vaihtelua normaalin harjoitteluun, sillä se oli pirteää ja reipasta ja jalkatekniikasta ei tarvinnut huolehtia:)

Tanssin jälkeen pääsimme väline ja ohjelma tunnille. Olimme tunnilla Dominot Pointin kanssa:) Menimme ensin sivussa ohjelman kohtia ja sillä aikaa Dominot Point meni matolla ja sen jälkeen vaihdoimme osia. Tunti oli hyödyllinen ja saimme paljon hyviä vinkkejä pallonkäsittelyyn.

Väline tunnin jälkeen meillä oli vartalotunti, jolla olimme myös Dominot Pointin kanssa:D Harjoittelimme ihan perus aaltoja ja hyppelyitä yms. Lopuksi jakauduimme myös ryhmiin ja teimme omia vartalosarjoja:)Illalla kaikilla oli yhteisiä leikkejä, joissa tutustuttiin toisiin joukkuelaisiin:)
               


Yhteisen illanvieton jälkeen kävimme iltapalalla ja sen jälkeen tarvitsimme tietenkin vielä omia "iltapaloja":PHyvin nukutun yön jälkeen olimme taas valmiit harjoittelemaan. Toisena päivänä menimme ainoastaan ohjelmaa ja tuomarit kävivät katsomassa ja arvioimassa ohjelmaa. Saimme ohjelmasta hyvää ja rakentavaa palautetta ja tästä on hyvä jatkaa ohjelman harjoittelua eteenpäin:)

                                            

Kiitokset kaikille leirillä olleille ohjaajille ja tietysti myös jumppareille ♥


10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teillä on näyttänyt olevan hauska leiri:D Odotan jo innolla ohjelmanne näkemistä! Tsemppiä treenaamiseen:)

Anonyymi kirjoitti...

jep, leiri oli tosi kiva ja oli myös kiva saada vähän vaihtelua normaaliin treeniin ;)Ja kiitos tsempistä! :)♥

Anonyymi kirjoitti...

ootteko lähdössä mihin kisoihin?=)

Anonyymi kirjoitti...

TUL:n alueeseen Vantaalle,
svolin alueeseen Helsinkiin,
kilpasarjojen "sm-kisoihin" Jyväskylään ja TUL:n mestaruuskisoihin Tampereelle :):)

Anonyymi kirjoitti...

etteks ole menos evian-cup:iin?

Anonyymi kirjoitti...

kivoi kuvia,näytti olevevan hauska leiri:--D

Anonyymi kirjoitti...

mie ja miun joukkue oltii samalla leirillä ja mie oon ihan samaa mieltä,siel oli tosi hauskaa:):):::::)

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi: ei mennä vielä evian-cup:iin=)

Anonyymi: hihhih! Kiitti♥ Oli joo hauskaa:-D

Anonyymi: Oli kyllä juu ihan super mukava leiri:):)

Anonyymi kirjoitti...

kadehdin tota teidän positiivista sennetta joka asiaan!:-)

Anonyymi kirjoitti...

pitää aina yrittää olla positiivinen!!:D