torstai 2. joulukuuta 2010

TUL:n mestaruuskisat!:-)

Matka starttasi perjantaina suoraan harkoista. Bussissa meidän lisäksi olivat Pegasos, Fortuna ja Hypnos, joten istumapaikat tuottivat ensin hieman hankaluuksia... Päästiin kuitenkin lopulta matkaan, ja aika käytettin hyödyksi kokeisiin lukemalla!Tampereella oltiin perillä joskus yhdeksän jälkeen. Majoittauduttiin huoneisiin, ja yleisen säädön jälkeen päästin nukkumaan omenahotellin mukaviin sänkyihin;-) Aamulla syötiin aamupala ja sen jälkeen lähdettiin bussilla kisapaikalle. Koska meidän harkka oli toiseksi viimeisenä, kateltiin harkkoja jonkun aikaa ennen kuin lähdettiin lämppäämään. Harkkasuoritus meni ihan ok, mutta se oli vähän eriaikainen ja sisälsi 2 tiputusta. Korjattiin virheet ja mentiin pukkariin meikkaamaan ja laittamaan hiuksia. 12 aikaan siirryttiin kisakatsomoon seuraamaan kisoja ja meikatiin loppuun. Katseltiin kisoja jonkun aikaa, käytiin syömässä ja käveltiin hotellille hakemaan tavaroita. Hotellilta lähdettiin takaisin kisapaikalle, toiset suoraan ja toiset hieman kiertotietä;-) Käytiin vielä kannustamassa Pegasokset ja sen jälkeen lähdettiin lämppäämään suoritusta varten. Aika meni nopeasti, ja pian oltiinkin jo keskittymistilassa, huudettiin kannustushuuto ja matolle mahtavan kannustuksen saattelemana (kiitos siitä kaikille!:-)) Suoritus meni muuten hyvin, mutta kuten harkassakin, tuli taas 2 pudotusta josta toinen meni rajan yli. Suorituksesta saatiin pisteet 21.11 ja se oikeutti toiseen sijaan:-)!Katseltiin vielä kisat loppuun, ja päästiin bussilla hotellille. Kaikilla olikin tietysti jo kauhea nälkä, joten kiiruhdettiin syömään. Mentiin ravintola Panco Villaan, jossa tilattiin 6 juustoa:-D Mahat täynnä lähdettiin takaisin hotellille. Hotellilla käytiin suihkussa, datattiin hyvin toimivalla koneelle ja sählättiin ympäriinsä. Toiset tekivät myös yöllisen reissun Mäkkäriin nälän yllättäessä, toiset taas pitivät yöllistä idols kisaa (joka tosin jäi kovin lyhyeksi...)
  Aamulla herättiin "hyvin" nukutun yön jälkeen joskus 7 aikoihin ja laitettiin nutturat päähän ja tietysti syöpöteltiin taas aamupalaa. Kisapaikalla oli taas aikaa istuskella hetki ennen lämppää. Harkka meni hyvin, 1 tiputus kuitenkin tuli. Taas mentiin pukkariin meikkamaan ja kisojen alettua seurailtiin niitä. Käytiin syömässä ja katseltiin vielä hetki kisoja ennen lämppää:-)Matolle kävellessä kannustus oli taas aivan mahtava, ja fiilis oli todella hyvä:-) Suoritus oli myös todella hyvä, vain 1 pikku tiputus, mutta se ei paljon menoa haitannut! Suorituksen jälkeen oli ihanan vapautunut ja iloinen fiilis, ja hyvillä mielin mentiin katsomoon kuuntelemaan pisteitä. Ne olivat 21.23 ja saatiin myös molemmat bonukset. Yhteispisteet olivat 42.34 ja niillä saatiin siis toinen sija sekä avoimessa että TUL:n sarjassa. Oonnittelut vielä muille mitalisteille eli Hiutaleille, Nefrit exealle ja Tornadoille!:-) Katsottiin vielä kisat loppuun ja suunnistettiin palkintojen jakoon. Sen jälkeen otettiin muutamat kuvat, ja sitten bussiin kotia kohti. Näin saatiin siis syksyn kisakausi loppuun, nyt vielä treenataan joulunäytökseen ja sen jälkeen koittaa loma!;-)


                              
SUPERHUGET kiitokset kaikille jotka kannustivat meitä, tunnelma nousi ihan kattoon niiden ansiosta ja kruunasivat koko kauden=)<3

<3 Zafer      

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miks teil on aina bulgarian maajoukkueen kappale kisamusana? tiiättekö ite onko tejän uudessa ohjelmassa kopioituja kohtia?

Anonyymi kirjoitti...

Musiikki ei tietääksemme ole ollut bulgarian maajoukkueela musiikkina, ja ei ole kopioitu!:)

Anonyymi kirjoitti...

mitkä bonukset saitte?(=

Anonyymi kirjoitti...

teijän tän kauden musiikki on kyllä ollut bulgaarian maajoukkueella..

Anonyymi kirjoitti...

anonyymi: saatiin ekana päivän ryhti bonus:) ja tokana päivänä ryhti- ja mieleenpainuva kokonaisuus:)

anonyymi: musiikki on elokuvasta Tristan & Isolde:)

Anonyymi kirjoitti...

voitteko kysyä teiän valkulta että miks aina just bulgaarian musiikit? :) ootte tosi notkeita ja en tosiaan halua teitä mitenkä loukata. mutta mua ihmetyttää teiän koreograafiat joihi ette tietty ite voi vaikuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

musiikki on valittu elokuvan mukaan, emme olleet tietoisia että kyseinen musiikki on ollut muilla joukkeilla. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kun valkkasin musiikin en todellakaan tiennyt että se on ollut bulgarian joukkueella musiikkina:D T.Viivi

Anonyymi kirjoitti...

Kukas on valinnu pitkän matikan? =)

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi Anonyymi sanoi...

teijän tän kauden musiikki on kyllä ollut bulgaarian maajoukkueella..


<Ja monella muullakin..miksi ette vain voin myöntää että musiikki on kopioitu? kyllä muutkin joukkueet myöntävät että esimerkiksi pukujen ideaa on lainattuu..

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi: Pitkässä matikassa taitaa olla Viivi, Ninni, Saila ja Juulia:D

Anonyymi: Ok jos se musiikki nyt on ollut bulgarialla. Se on ihan kiva musa ja näin. Ja ymmärretään toki ettei ole mitään pahaa jos saman musiikin ottaa, mutta ihan oikeesti sitä ei oo tiedetty silloin vielä kun se musiikki on valittu:D Eikä se meitä nyt haittaa:)

Anonyymi kirjoitti...

No mitä hiton välii sil on vaikka se musiikki on ollu Bulgarian maajoukkueel??

Anonyymi kirjoitti...

ihan samaa mieltä mitä väliii!?!!? ja sit ku siel yhes blogis luki et se ei oo youtubes mut se on jollaaa hiton cup-levyl mut en usko et teil on mitää cup levyy. ja ei voi mitää jo joillaa on niin sama maku:) Onneeee mitaleist:)

Anonyymi kirjoitti...

juu ei noita cup-levyjä kyllä kellään ole:DD ja kiitos toosi paljon!♥

Anonyymi kirjoitti...

jos se cup on ollu 22.10 niin en mä oikee usko et ootte vast sen jälkee tehny sen ohjelman ja ku sen levynkii tilaaa nii siinäki kestää aikaa:-D

Anonyymi kirjoitti...

:--D

Anonyymi kirjoitti...

ihanat noi teijän puvut ja meikit oikeesti aww♥♥

Anonyymi kirjoitti...

tykätään itekkii niistä ihan superisti!!:)♥

Anonyymi kirjoitti...

tykkään teijän puvuista ja meikeistä! ne on tosi hienot ja kauniit! :D Onnea teille kevät kaudelle!:D toivottavasti voitatte! no uskon! :DD

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos tositosi paljon!!=)