sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

E-S Aluekisat!

Moi! Oltiin siis eilen Hyvinkäällä kisailemassa:-) Startattiin joskus kasin maissa kaikki aivan superpirteinä, ja suoritettiin aamujumitus bussissa matkalla kohti kisapaikkaa haha:-D Satu laittoi meille nutturat jo bussissa, ja saatiinkin tiukat kampaukset ja haituvat aisoihin;-D Matka meni nopeesti, ja kisapaikalla vietiin tavarat pukkariin ja mentiin aika nopeesti sen jälkeen jo lämppäämään harkkaa varten. Suoritus oli ihan ok, aika eriaikainen ja ilmaisu ei oikein kantanut yleisöön asti..
Harkan jälkeen istuttiin katsomossa sen ajan kun lakkailtiin kynnet, Vipa meikkas meidät, ja Satu ja Tiia laitto hiuskoristeet päähän. Katsomossa ehti myös harjotella vähän ilmaisua, harjotella uusia malliposeerauksia, laittaa torvi kuntoon sekä venytellä:
Kilpailtiin numerolla 56, joten mentiin melkein heti tauon jälkeen lämppäämään. Meillä oli paljon aikaa tehdä tasapainoja ja hyppyjä, ja mennä kohtia yhdessä! Taidettiin jopa harjotella vähän saksaa ja englantia haha..Kisasuokka meni kaikkien mielestä tosi hyvin, eli oltiin tyytyväisiä! Muutama tasapainovirhe kyllä löytyi, ja vähän eriaikaisuutta..Oltiin tosi tyytyväisiä pisteisiin, jotka olivat tasan 23 sisältäen bonuksen mieleenpainuvasta kokonaisuudesta!:-)
Tiia tykkäsi synttärilahjasta<3
Palkintojen jakoon valmistautuminen ei mennyt Jonnan ja Juulian osalta ihan putkeen...:-D Tilzi ja Juulia päättivät kokeilla parikärrynpyörää, joka päättyi Jonnan vääntyneeseen niskaan ja epämuodostuneeseen nutturaan...Onneks selvittiin vaan pelkällä säikähdyksellä ja Jonna on taas elämänsä kunnossa:-)

...niin, ja lopuksi toteutettiin Viivin pitkäaikainen unelma joka tulee tässä:
;-)
Kisojen jälkeen kokoonnuttiin vielä Viiville ja Ninnille syömään pizzaa sekä Ellen tekemää superhyvää ZAFFUT-kakkua! Yö sujui mukavasti syödessä ja vanhoja kisavideoita katellessa..
Paljon onnea vielä kaikille mitalisteille!:-)

23 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneks olkoo!! Kiva postaus jälleen kerran :) Onneks Jonnalle ei käyny pahemmin :D

Zafer kirjoitti...

Kiitos paljon!=) joo, se näytti vähän hurjalta ku jonna tuli niska eeltä alas, mut onneks ei käyny mitään!!

Anonyymi kirjoitti...

olis kiva tietää aina että kuka teistä on kirjottanu vastauksen tai postauksen:)

Zafer kirjoitti...

Se yleensä vastaa joka nyt ekaksi ehtii, mut postauksista sovitaan ihan et kuka kirjoittaa:-) sovittiin silloin alussa et vastataan ja kirjotetaan aina Zafer nimellä, mut voidaanhan me ehkä jossain vaiheessa alkaa laittamaan ihan omat nimet vastauksiin yms:-)

Anonyymi kirjoitti...

pikkunen korjaus vaan tähän tekstiin, eli teidän pisteethän oli 23 sisältäen bonuksen, ei + bonus ;)) PALJON ONNEA KULLASTA!

Zafer kirjoitti...

Anonyymi: Haha oho, kiitti ku korjasit!:-D

Anonyymi kirjoitti...

ihania kuvia <3 ja olitteko tänään siellä kisoissa kun näin jollaan sellasen kassin mikä teilläkii on!?

Zafer kirjoitti...

Jep Ninni,Juulia,Roosa ja Viivi lähti vielä tänään kannustamaan Peksuja ja kattelemaan kisoja :-)

Anonyymi kirjoitti...

noni Juulialla ilmeeet kohillaaan;D;D Teil oli muutens ihan MAHTAVA ohjelma=)

Anonyymi kirjoitti...

Tykkäsin tosi paljo teijän ohjelmasta. Olitte varmaaan ainoa kilpasarjan joukkue, joka mielestäni olisi sopinut myös mestaruussarjaan häpeämättä mitään. Puku musiikki ja liikkeet oli ihan kohallaan kaikki! Onnea todella paljon:-) Ja ihan huiput pisteet!

P.S. Näin teidät sunnuntaina katsomosssa=)=)

Zafer kirjoitti...

Anonyymi: Onhan toi juulia melkosen veikee;-) ja kiiiitos paljon=)

Anonyymi: Vooi, kiitos tosi paljon!:-) olipas kiva kommentti!!
Ja joo, juulia, ninni, roosa ja viivi tosiaan oli sunnuntainakin kattomassa!:-)

Anonyymi kirjoitti...

Heheheheh toi Juulian kuva on ihana:D:D:D♥ Oon naurannu sille jo siitä asti ku tää postaus tuli, SIIS VAIN HYVÄLLÄ:) Ooote ihanan huumirintajusia ja hupaisan olosia:):) mut silti teiltä tulee tollasia ohjelmaluomuksia:D ihan mahtavaaaaa, ONNEA<3

Anonyymi kirjoitti...

Ooote kilpasarjan paras joukkue ehottomasti. Kaikki liikkeet ja vaikeusosat on ihan tosi hyvät teillä. Teijän puvut on kans niiiiin ihanat! En tajuu miks kaikki valittaaa niistä suokaleista, mut tie oon sitä mieltä et jos on niin suikaleit ja muutenki näkee paljo työtä puvun etee ni se myös sit on hieno niiku teill ihjan törkeeen mageaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuin teijän pukuun♥

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuin teijän pukuun♥

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuin teijän pukuun♥

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuin teijän pukuun♥

Zafer kirjoitti...

Kiitokset ihanista kommenteista kaikille:-)

ja ollaan itsekkin ihan ihastuksissa tohon pukuun!:-) paljettien ja suikaleitten ompeluun meni paljon aikaa, mut se oli sen arvosta, koska puku olisi ollut täysin erilainen ilman mitään niitä:-)

Sanni kirjoitti...

Millon Kiril on muuten kevät näytös? :D ku aattelin, et voisin lintsaa koulust ja tulla kotkaa kattoo :D ärsyttää muuten ihan sikana, jos en nää teit :/ Ni toivottavast näkisin ees sen :) ONNEE MURUT! <3

Zafer kirjoitti...

se näytös on 15.5!!:--)myö toivotaa et siä pääset paikalle, ku ei olla nähty piiiitkää aikaan! ja muuten, myö haluttais nähä joskus sitä sun sirkustemppuiluu!!:-D

Sanni kirjoitti...

Bujaaa! Se on täydellinen päivä! I'll be there murut <3 Ei tartte ees lintsaa :) JESS! Joo, siis mulla on sirkus esityksii iltasin 8, 10 ja 11 päivä toukokuuta :) Jos haluu tulla kattoo, ni pitää ilmottaa mulle ni varaan liput(6e) :) Mut jos haluu tulla kattoo 8. päivä, ni pitää ite hommaa ittelleen liput cirko festivaalin näytöksee :D nimittäin 9. ja 10. päivät on Lintsin sirkuskoulun kevätnäytöksii ja niihin saan ite hommattuu liput, mut 8. päivä on cirko festivaali :) Tervetuloa! Tosin ne on kyl aikalailla keskel viikkoo...

Anonyymi kirjoitti...

Mitä te oikee luette tos 13. kuvas?? Onneks Jonnalle ei käynny pahemmin! :D

Zafer kirjoitti...

Roosa lukee siinä Heliosten palautteita:--D