maanantai 9. toukokuuta 2011

Happy ending:-)

Tässä vähän fiilistelymusiikkia:-) http://vimeo.com/15053124

Startattiin kohti Tamperetta perjantain iltana suoraan reeneistä. Käytiin harkoissa muutaman kerran ohjelma läpi ja saatiin sellainen tunne, että kaikki menis kisoissa hyvin:-)


Tuplaletti:-D

Lauantaina kisaharkka meni ihan suhteellisen hyvin, aluksi oli pientä eriaikaisuutta, mutta ei mitään suurempaa. Kisaharkan jälkeen mentiin meikkaamaan ja laittamaan hiuksia kuntoon. Aika nopeasti alettiin pikkuhiljalleen lämppäämään ja valmistautumaan kisasuoritukseen. Lauantain kisasuoritus meni ihan ookoo, mutta ohjelmassa oli useita yksilövirheitä, eivätkä kuviotkaan oiken olleet kohdallaan. Mentiin kuuntelemaan pisteet ja oltiin erittäin iloisesti yllättyneitä kun kuultiin pisteet: TV 5,00 AV 6,75 EXE 10,70 =22,45. Pisteet oikeuttivat meidät lauantaina sijalle 1!! Kisa suorituksen jälkeen mentiin katselemaan ja kannustamaan muita joukkueita ja taidettiinkin katsoa melkein loppuun asti kilpailut:-)Elle lähti mukaan kannustusjoukkoihin:-)

Kisa suorituksen jälkeen maistui kyllä karkit ja muut herkut;-D

Kisojen päätyttyä lähdettiin kävelemään hotelille ja syömään tuttuun Pancho Villaan, josta kaikki tilasi taas jälleen kerran juustohampparit;-)Tuulikin lähti mukaan matkaan:-D


Ruuan jälkeen lepäiltiin hetki hotellissa kunnes tuli aivan hirveä jäätelö nälkä. Meidän oli aivan pakko turvautua melkein alakerrassa olevaan mäkkäriin;-D

Roosan hiukset oli tosi hyvässä kunnossa taas kisojen jälkeen;-)

Hiuksissa olleiden paljettien irrottaminen oli melko tuskaista ja hotelliin kylpyhuoneet ovat varmaan vieläkin täynnä meidän hiuksista lähteneitä punaisia paljetteja:-D

Sunnuntain harkka meni melko samalla tavalla kuin lauantainakin, eli ihan perus harkka ei mitään suurempia virheitä, mutta ilmaisua kaipasi kyllä lisää:-)


Vähän on koutsit tiukkana;-)


Harkan jälkeen mentiin meikkaamaan ja laittamaan vielä viimeisiä silauksia hiuksiin ym. Jälleen kerran meillä tuli taas kiire marrssiin, mutta hyvin me kerettiin kuitenkin:-)

Juuri kun oltiin lähdössä lämppäämään niin Tiia tiputti peilin lattialle ja se hajosi! Siinä sitten kaikki oli melkein paniikin vallassa, sillä ollaan kaikki melko taikauskoisia, ja luultiin jo että kaikki menisi aivan piloille, sillä seitsemän vuoden epäonnihan siitä seuraa;-)

Itse kisasuoritus oli hieman parempi kuin lauantaina. Ohjelma meni yhtäaikaisemmin ja yksilövirheitäkin tuli vähemmän:-) Oltiin kaikki tyytyväisiä suoritukseen ja mentiinkin innokkaina kuuntelemaan pisteet. Sunnuntain pisteet olivat: AV 4,90 TV 6,90 EXE 11,15 =22,95. Erityisesti olimme tyytyväisiä suorituspisteisiin, sillä olimme laittaneet tavoitteeksi yli 11:-) Yhteensä saimme pisteitä 45,40! Olimme aivan järjettömän iloisia saamistamme pisteistä ja vielä iloisempia siitä, että pisteemme riittivät kultamitaliin!:-)
Molempina päivinä saimme kisoissa aivan huippuhyvän kannustuksen! ISO KIITOS kaikille meitä kannustaneille, sillä ohjelmaa on aivan ihana mennä kun yleisö on mukana ja kannustaa parhaaseen suoritukseen! Kiitos myös kaikille ihanista ja positiivisista kommenteista ja tsempeistä!♥Loving the gold!!Onnea Kefeidit!:-) ♥

Onnea Nefrit Exea!:-) ♥

Puspus♥

44 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneaonnea mageit kuvii;);)♥

Anonyymi kirjoitti...

Upee toi viivin lattiaarabeski tos harkkakuvas!!WOW miten se menee noin korkeeellee!!:D♥

Onnee ZAFFUT, ootte nyt suomen parhait teijän omas sarjas!!:)

Zafer kirjoitti...

Anonyymi: Kiiiitos paljon!:-)

Anonyymi: Viivi vaan on niin hyvä;-) ja kiitos ihan superpaljon!=)

Anonyymi kirjoitti...

Vähä hyvä toi fiilistely kappale!!
..Mä oon kotka
..Mä oon suomenmestari
..Mä olen tultaa,polttaa
..Mä oon pikkusen toivoo, kun sä et usko voittoon
..Mestarit palaa
..Chekck it out kaksinkertanen suomenmestari

Ihanaaa taas lukee ku paljo, kuvia ja ei voi varmaan liian montaa kertaa sanoa,että ONNEA?♥

Anonyymi kirjoitti...

Onneee ZAFER!! Ihana ohjelma ja teite se n tosi yhtenäisesti. Ei voi taas_kerran muuta kuin ihailla teijän tekemistä:)

Anonyymi kirjoitti...

Teette liikkeet ihan tosi puhtaasti tarkasti niiku nosita kuvista näkee. Teijän ohjelma oli koko kilpasarjan ainut, jossa näky selvästi sellanen tarina ja josta tuli oikeesti sellanen kunnon FIILIS ja pääs mukaa ohjelmaa. Voitto meni reilusti siis oikeaan osoitteeseen:))

Anonyymi kirjoitti...

Huhhuh tytöt!

Ihan mieletön ohjelma teil, onnea vaan koreografeille:) Tää kausi oli ihan mieletön teidän osalt tuli kyllä molemmissa kisoissa, Tullareissa sekä SM-kisoissa sellaset kylmät väreet ohjelman aikana, et wow!! Teit oli ilo katella siel lavalla ja näytitte tosiaan nauttivan tekemisestä:)

Anonyymi kirjoitti...

Miks vaihoitte ton otsikon?

Anonyymi kirjoitti...

Aah... oikeesti rakastan tota Sonjan pystärii!! Se on niin ihana!!! :DD ♥♥♥

Onnee viel kerran! :)) ♥♥

Anonyymi kirjoitti...

pidittekö voitoa itsestään selvyytenä, vai koitteko että kullasta pitäisi taistella:)!

Zafer kirjoitti...

Kiiitos kaikille ihan mahottoman paljon!<3 näistä kommenteista tulee aina niiin hyvälle tuulelle:-)

Ja ei, ei missään nimessä pidetty voittoa itsestäänselvyytenä! Tiedettiin et meijän sarjassa on tosi hyviä joukkueita ja et meijän sarja on muutenkin tosi kova tasonen! Mentiin kisoissa vaan niin täysillä ku pystyttiin ja se riitti kultaan:-)

Anonyymi kirjoitti...

Eiks nyt oo tullu se uus "sääntö", et jos saa kilpasarjas yli 22 pistettä, nii suositellaan mestaruussarjaan siirtymistä. Sillonhan te olisitte reilusti mestiksen puolella, ettekä todellakaan kilpailis niistä häntäpään sijoituksista. :D

Anonyymi kirjoitti...

Teil on ihana ohjelma, mun lemppari kilpasarjast:DDD Onnee paljo♥ Ooottek ohyvissäki väleissä Kefeidien ja Nefrit Exean kanssa, kun ootte ottanu yhteiskuvia=)=)=)

Anonyymi kirjoitti...

hei tytsyt mikäs toi mun hotelli kuva nyt on olevinaa ;D ?

t.tuuuliii !

Anonyymi kirjoitti...

Ui vitsi teijän jumppablogi on paras kaikist ku laitatte niin paljon aina kuvia!♥ ONNEE KULLASTA ZAFER, Teil oli ihana ohjelmaaa, olitte selväst parhait, ansaitsitte kullan!!=)♥

Anonyymi kirjoitti...

.... huomaaa kyl noitten kuvien perusteel et ketkä on siskoi ja ketkä on serkkui :D;D;D

t.tulbster :D:D

Anonyymi kirjoitti...

Sen verran mitä muistelen teijän sunnuntain suoritusta niiin oli kyllä ehdottomasti KOKO kilpasarjan paras!! Lähes virheettömässä ohjelmassa oli ihan mahtava koreografia, pidin ihan sikapaljon!!
ONNEA ONNEA, kerrankin tuntuu että kulta meni oikeaan osotteeseen♥

Anonyymi kirjoitti...

Yleensä en edes jaksa jatsella kilpasarjaa,mutta teijän ohjelma oli ihan mestaruussarjan tasolla!!:-)♥♥

Anonyymi kirjoitti...

Voiks eees sanoo liiikaa Onneeee, suomen parhaat♥

Anonyymi kirjoitti...

Teijän ohjelman aikan tuli ihan superjänskä fiiilis ku tajus sen teijän ohjelman tarinan:))

Puvut kruunaaa koko ohjelman♥

Anonyymi kirjoitti...

Herranjumala, tehän ootte ihhan ältsin notkeita!!:-D

Jos oisitte mestaruussarjas ni oisitte kyl reulustreilust notkeempii ku osa niist!!:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi viivn hyppy!!♥ Ihan spagus.

Ja teil on aina tosi ihanii mitallikuvii, jotenki tosi heellyyttväii ja sulosiii ja teijän kirjotttamaa tekstiä on tosi kiva lukee:DDDD!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan lepposa musiikki:-DD:D
Voin just kuvittella et ootte tollasii lepposii, vaikutattee niiin mukavilta!♥

Zaffut ootte ihan tosi hyviii ja notkeit!:) Teil on ihanat ohjelmat kans aina! Et terkut vaa Ylösille et ootte tosi hyvii;D;DD

Anonyymi kirjoitti...

Onnea todella paljon sm-kullasta!<3Olette sen todellakin ansainneet, ootte vaan ihan törkeen super hyviä!

OOtan nyt jo syksyä ja teijän ojelmaa. Teil on syksyl tosi isot mahkut ku meette naistensarjaa ni hakee mitskuu, koska voisin vaikka vannoa käsi sydämmellä, että teijän ohjelman suorituspuhtaus oli kisojen parasta verrattuna kaikkiin sarjoihin!:-D Siihen vähä ku lisäätte lisää välinetekniikkaa ja ilmaisua ni upeeeta tiedossa!!=)

Anonyymi kirjoitti...

Onks teillä muute välinettä valittu vai ettekö haluu paljastaa vielä??;D;D<3

Anonyymi kirjoitti...

Wohoow teijän pystärit ja tasapainot<3

Anonyymi kirjoitti...

Voititteko kultaaa!?!?!? ONNEA♥

Anonyymi kirjoitti...

Onneeee paljo kullasta teil:):)♥
Meniks suokat iha hyvi ku e ite päässy kattomaa:(((( Mut hyvältä näyttää kuvista katottuna aineski;;D;D

Jännittääkö naistensarja::S?

Anonyymi kirjoitti...

Onko siellä Kotkassa ollut jo kirin kevätnäytös? Millanen essitys teillä on tällä kertaa ollu??:-)

Ja onnea paljon vaikka ootte jo varmaan tylsistynyy noihin samoihin sanoihin:-D Voititte KAIKKI kisat mihin osallistuitte:-)

Teijän ohjelma on ihan p-a-r-a-s♥!

Zafer kirjoitti...

kiitos kaikille superpaljon näistä ihanista kommenteista!<3 Väline on kyllä syksylle jo tiedossa, muttei sitä vielä paljasteta.. :) Lauantain kisasuoritus ei ollut mikään maailman paras, mutta sunnuntaina meni paremmin ja oltiin siihen suoritukseen tosi tyytyväisiä. Kirin kevätnäytös on sunnuntaina ja ollaankin tää viikko harjoiteltu meidän aurinko-esitysohjelmaa sinne näytökseen(Seura päätti näytöksen teemat!)

Anonyymi kirjoitti...

tätä blogia on niin ihana lukea kun vaikutatte niin positiivisilta ja täällä on niin paljon kuvia aina! jännittääkö mennä naisten sarjaan syksyllä? ja vielä voitteko laittaa sitten sieltä näytöksestä kuvia?! :)

Zafer kirjoitti...

voi kiitos♥ kyllähän se vähän jännittää kun on taas uudet joukkueet vastassa niin ei oikein tiedä mitä odottaa... ja näytöksestä tulee varmaankin sitten oma postaus...

Anonyymi kirjoitti...

kertokaa väline::):):!

Anonyymi kirjoitti...

höh minne ne kaikki kommentit hävis? viimeks ku luin nii oli jotain 30 mut nyt vaa 11!!

Anonyymi kirjoitti...

Höh, ootteko poistan kaikki kommentit??:-(

Anonyymi kirjoitti...

Mut ootte ihan supeeer hyvä joukkue, en voi muuta kuin ihailla♥

Zafer kirjoitti...

Ei olla poistettu niitä kommentteja, vaan ne on jotenkin mystisesti hävinneet! Täällä oli joku käyttökatko tänään joka on ilmeisesti hukannut kaikki eilen tulleet kommentit tai jotain :(

Anonyymi kirjoitti...

Voitteko tehä postauksen teijän seuran kevätnäytöksestä?? :) :D

Ois kiva nähä kuvii siintä! :D

Anonyymi kirjoitti...

Joo ottakaa kuvia näytöksestä, vaikka kaikista teijän seuran joukkueista.(:

Anonyymi kirjoitti...

Onks Viivi tossa neljännessä kuvassa?

Zafer kirjoitti...

Joo tehdään postaus kevätnäytöksestä! ja 4. kuvassa on Elle :D

Anonyymi kirjoitti...

en malta oottaa uutta postaust!! ootte parhait<3 lopettiks kukaa/tuliks ketää uusii? ja pliis paljastakaa väline!!

Zafer kirjoitti...

Kiiitos paljon♥ Uus postaus tulee mahdollisimman pian:-) Kukaan ei lopettanut eikä uusiakaan ole tullut, eikä haluta vielä paljastaa välinettä... ehkä jossain vaiheessa;-)

Anonyymi kirjoitti...

Hemmetin hyvä biisi!;--)

Onnea Zafer, vaikka tulee vähän myöhässsä:):)♥