tiistai 13. syyskuuta 2011

Leireilyyyyyy!

Moikka:-) Vietettiin siis todella mukava ja ruuantäyteinen leiriviikonloppu Vierumäellä..Matkattiin kahdella autolla, kuskeina Tiia ja Minna! Jonna ja Sonja varasivatkin Tiian auton jo hyvissä ajoin, sillä musapuolenhan siinä autossa hoiti tietenkin iki-ihana Justin Bieber ;-) Tilzi ja Sonja saivat jopa Juulian houkuteltua mukaan samaan autoon;-D Matka meni nopeasti kuunnellen superhyviä biisejä sekä Tiian elämänohjeita, jotka tullaan muistamaan ikuisesti!!

Toisessa autossa taidettiin sen sijaan nukkua koko matka... (eilinen leffailta taisi hiiieman venyä.....:-DDD)
Leirillä oli meidän lisäksi: Capense, Caroline, Tindra, Kvartsit, Nefrit Exea ja Ixia sekä Pinja. Tunnit oltiin laitettu siten, että kaikilla tunneilla oli aina kaksi joukkuetta kerrallaan ja me oltiin päästy samoille tunneille Pinjan kanssa:-)


Vanilijoiden jumppari ja koreografi piti meille tanssitunteja. Tunneilla yritettiin keksiä omaperäisiä liikkeitä ja tehtiin pari tanssiakin! Meille se eläytyminen ja tanssien oppiminen tuotti hyvin suuria vaikeuksia ja oltiin varmaan aika huvittavan näkösiä noilla tunneilla..:-D Ainut juttu mikä ehkä jotenkin osattiin oli malliposeeraus ja catwalk kävely;-DKoutsi valmiina laittamaan Justin Bieberit soimaan!!
Ohjelma tunti oli tooosi hyödyllinen ja nyt pitääkin tosissaan ruveta panostamaan siihen, että saattaisin ohjelma viimeisteltyä..


Team Conssit!!
Leirillä tarkasteltiin alaraajojen linjauksia, kehitettiin ponnistusvoimaa ja hyppytekniikkaa, sekä yritettiin parantaa nopeutta ja yleistä voimaa ja lihaskuntoa. Sanotaanpahan vaan, että seuraavana leiriaamuna paikat oli niiiin jumissa että ihan pahaa teki!:-D

Viikonlopun biisi tulee tässä tota popitettiinkin sitte oikein urakalla, jopa silloinkin kun iltapala kutsui ja Vipa oli päässyt rattiin!!

Illalla autettiin Jonnaa sen läksyissä:-)
Leiri aloitettiin yhteisellä alkulämpällä jossa tehtiin PALJON kärrynpyöriä ja kuperkeikkoja!Leiri oli kaiken kaikkiaan tosi onnistunut, ja saatiin ohjelmaakin jo vähän parempaan kuntoon:-) bonuksena tietenkin SUPERkipeät lihakset sekä muutama ekstra kilo Vierumäen ruokien ansiosta..Unohtamattakaan ihania herrasmies golffareita!!


P.S Vastauspostaus tulossa..

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voih ootte ihania:-)

Anonyymi kirjoitti...

Ps. Ootan teijän ohjelmaa NÄÄÄIN paljon!<3

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin nähä jo teijän ohjelman :) ♥

Zafer kirjoitti...

Kiva kuuulla:-) ja kiitos!!

Anonyymi kirjoitti...

meettekö pallolla??:) kun tos kuvassa on pallot teillä..

Anonyymi kirjoitti...

Sonjal on tos yhes kuvas ihanan venyvä selkä ♥

Anonyymi kirjoitti...

ihana toi sonjan silta! o: ootte kaikki nii kauniita. :) Kuka teillä yleensä kirjottaa nää postaukset? :) tykkään tosi paljon kirjotus tyylistä ja näit on aina helppo lukee. (:

Zafer kirjoitti...

Joo pallolla mennään..:-) riippuu aina vähän et kuka kirjottaa tänne ja mitä :-D juulialta taitaa irrota kaikista parhaimmat jutut joten se kirjottaa tänne aika usein, mut esim tän postauksen on kirjottanu ninni ja sonja:-)

Anonyymi kirjoitti...

Ooottte niin söpöi♥!!!
teijän vaatteet ha hupparit ja kaikki kengätkii on niin hienoi aina et oon ihan kateellinen:-D

Näyttää tosi kivalta leiilt!! Haitteko tonne jotenkii vai minkä kautta pääsitte?=)

TSEMPPIÄ SYKSYLLE!!!:-) hyvin te vedätte

Sanni kirjoitti...

Ootan innol et pääsen kannustaa teit kisoihin syksyl, ku kevääl en päässy, haluun kans niin kovasti nähä teijän ohjelman! :) <3 Ootte rakkaita ja ikävä on!
<3:llä Sanni

Anonyymi kirjoitti...

onko saman tyylistä tulossa mitä aiemmin?=) postausta tulevasta kaudesta ja tunnelmia ohjelmasta:)?

Anonyymi kirjoitti...

Jihuuu :)) Tais olla kiva leiri :) Nyt vielä se kysymyspostaus, ni kaikki on paremmin ku hyvin 8)...

~Jumppari x)

Anonyymi kirjoitti...

jee, hellut on teidän mielest kivoi :) te kans!