keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Joulunäytös:-)


Dies harjoittelee ahkerasti


Sunnuntaina meillä oli seuran joulunäytös. Ennen taukoa esitimme syksyn välineohjelman vielä viimeistä kertaa!:-) Selviydyimme siitä suhteellisen hyvin ja nyt voimme heittää pallot nurkkaan ja suunnataa ajatukset kohti kevättä, jota jokainen odottaa jo innolla;-) Nyt tosin pidämme kolmen viikon loman ja sen jälkeen jatkamme ahkeraaa treenausta.

Kun kaikki olivat menneet ohjelmansa oli vuorossa esitysohjelmat jotka oli rakennettu tarinan ympärille. Tarina oli maailmanympärysmatka lunta etsien.

Kaikille joukkueille oli annettu eri teemat. Ninni, Viivi ja Juulia olivat suunnitelleet joulunäytöksen tarinat ja antaneet kaikille aiheet. ( Tarinassa tontut kiersivät ympäri maapalloa yrittäen etsiä kadonnutta lunta) Meillä itsellämme oli Ranska. Muilla joukkueilla oli mm. Venäjä, Hawaiji, Afrikka, Irlanti, Kreikka, Intia, Espanja, ym...

Rakkauden maassa Ranskassa...

Venäläiset kasakat...

Jalkapalloilijat Espanjassa...


Viivin, Ninnin ja Sonjan suloisella Zafira -joukkueella oli myös jalkapallo teema...


Pegasokset esittivät myös kadonnutta lunta...Näytöksessä oli aivan mielettömän upeita esityksiä ja näki että monet olivat panostaneet paljon, mieleenpainuvimpia olivat varmaankin pegasosten kaunis lumi ohjelma, heliosten ihana intialainen ohjelma ja tietty kaikki pikkuiset olivat suloisia, myös monet muut olivat hienoja, mutta nämä nyt ovat päällimmäisenä mielessä:-)

Pariisittaret♥


HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!♥

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus. :) Mut Helioksista ois voinu olla kuvia. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus. :) Mut Helioksista ois voinu olla kuvia. ;)

Anonyymi kirjoitti...

No, en tiiä, oisin varmaan pyörtyny niitä kattoessa... 8)) Mut oli kiva postaus:)♥ Zafirat on niin syötävän sulosia♥♥ :DD

Anonyymi kirjoitti...

voi meitä serkuksia;)<3

Anonyymi kirjoitti...

Oih ompas kivoja kuvia:) Onko ensikauden teemaa yhtään suunnitteilla?

Anonyymi kirjoitti...

onko jo musiiki ensi kaudelle? onko jotai uutta? puvusta vielä tietoa?

Anonyymi kirjoitti...

Hääh oliks viivi myös tossa lumihiutale-ohjelmassa , vai kuka tossa kuvassa on? just nätti:) ja ihania kuvia!

Zafer kirjoitti...

Kuvassa ei oo Viivi vaan Ylösten kolmas sisko Elle, joka on siis Pegasoksessa :-) Ensi kauden 'teema' on kyllä jo tiedossa ja pukukin taitaa olla jo suunniteltu, mutta musiikkia ei vielä ole!

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäisessä kuvassa on kuvatekstinä: Dies harjoittelee ahkerasti! Niin mikä joukkue se dies on?

Miks muuten muista joukkueisa ole kuvia vain ku te ninnin, viivin ja sonjan joukkue, joku toinen jalkapallo joukkue ja pegasos?

Anonyymi kirjoitti...

No kenest pitäis olla?

Zafer kirjoitti...

Diés on Juulian ja Jonnan valmentama joukkue 10-12 sarjassa :-) Muista joukkueista ei ole nyt kuvia sen takia, että kuvien kanssa oli tosi paljon teknisiä ongelmia jonka takia myös postaus viivästyi ja muut kuvat jäi laittamatta, koska error 400 vaivasi joka kerta kun niitä yritettiin lisäillä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Zafirat oli niiin sulosia!<3:)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki on niin kauniita noissa teijän kuvissa:) IHANA TUO VIIMEINEN KUVA♥ kevättä ootellessa:)....ja zafirat on niin sulosia, ja noi puvut on ihan mahtavat!!(säärystimet ja kaikki:D)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana banneri teil :)♥

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kuvia! :) Hauskaa joulue Zaferille, kevään kisoissa törmätään taas! Mutta yks pikkujuttu mikä tuli mieleen yhestä kuvasta. nimittäin ikkuna on aika vaikea liike noin pienille, heillä ei ole vielä mitään lihaksia oikeaan asentoon, jolloin tekeminen voi olla haitallista :) Mutta suloinen Zafira ja kaunis Zafer!

Anonyymi kirjoitti...

Sama ano ku äsken kyselis vielä sellasta että minkä merkkiset tossut teillä on? :) Näyttää vähä Grishkon mut voiks ne olla noin pehmeen näköset(siis että taipuu kunnolla varpaille u know). Sillon ku me käytettii Grishkon nahkasia nii kesti tosi kauan et nilkan ojennus näytti miltää :))

Juu tämmöne jumppaintoilija ku oon :D

Zafer kirjoitti...

meidän tossut ei oo Grishkon vaan Bleyerin ja ainakin me ollaan todettu noi paljon paremmiksi, koska noi on tommosta pehmeää ja hyvin taipuvaa materiaalia (ei siis yhtään nahkaa)! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Grishkot on huonot, ne hankaa jalat verille :'( Bleyereitä miäkin suosin :))Mulla on ne nahkaset, mut kovan käytön tuloksena ne etu"saumat" repes ;( Luulen, et ne sämpylämallit on paremmat :) Ja hyvää joulua Zafereille :)) Ootte aina niin pirteitä ja aidosti ilosia♥ :)

~Jumppari :D

Anonyymi kirjoitti...

Voisitteko tehdä postauksen jossa te kertoilisitte teidän valmennettavista joukkueista? Voisitte laittaa samaan postaukseen, ja aina sen valmentaja kertoi kuvien kanssa vähän siintä joukkueesta...

Anonyymi kirjoitti...

ja pliis keväälle erilainen ohjelma ku 2 viimestä:)
muuten menee maku :/

Zafer kirjoitti...

Joo toi on ihan kiva idea toi valmennettavat-postaus, eli eiköhän se ainakin toteuta lähiaikoina :))

Ja tietysti meillä tulee keväällä erilaista kuin viime kevään keskitysleiri tai syksyn metsäteema, mutta tottakai meillä on se meidän oma tyyli voimistella ja rakentaa ohjelmia, eli pakostakin ohjelmat on jollakin tapaa saman tyylisiä aina eli semmosia Zafermaisia :-)

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
ja pliis keväälle erilainen ohjelma ku 2 viimestä:)
muuten menee maku :/

^siinä voit mennä maistelemaan niitä makuja ihan jonnekkin muualle......mulla menee maku näihin kommentteihin!!

JOKAISELLA joukkueella on oma tapa voimistella josta pakostakin tunnistaa aina joukkueen, ja näillä joukkueilla tarkoitan pääosaisesti menestyviä joukkueita, ja zaferin liikekielen tunnistaa kyllä heti, josta onkin varmaan tullut jo aika tutuksi tämä sanon "zafermainen", kaikesta ei tarvi tykätä, mutta ei tarvui tulla valittamaan tollasta shaibaa!! hehe:)