tiistai 24. tammikuuta 2012

Siirin esittely!Aloitin jumppailun n. 3 vuotiaana Kotkan Naisvoimistelijoiden äiti-lapsijumpassa ja siitä eteenpäin vuosi kerrallaan siirryin aina vanhempiin tenavajumpparyhmiin. Syksyllä 2003 aloitin joukkuevoimistelun äitini valmentamassa joukkueessa Pikku Meren Neidot.

 Vuoden kuluttua meidät jaettiin kahteen joukkueeseen, jolloin voimistelin Jäähelmissä. Myöhemmin joukkueet yhdistettiin takaisin yhdeksi joukkueeksi, jolloin meistä muodostui Helmet.


 Helmissä voimistelin 5 vuotta, kunnes viime syksynä jouduimme vaikean päätöksen eteen ja päädyimme lopettamaan yhteisen kilpauramme. Sain kuitenkin mahdollisuuden jatkaa lajia siirtymällä Zaferiin:-)!

 Olen harrastanut myös kilpatanssia, ratsastusta ja klarinetin soittoa, mutta joukkuevoimistelu on ollut näistä kaikista tärkein:-)

 Olen meidän perheen vanhin lapsi ja minulla on sekä pikkuveli, että pikkusisko:-) Ja tällä hetkellä käyn lukion tokaa luokkaa samassa lukiossa kuin Ninni, Juulia, Roosa ja Viivi:-)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva postaus!

Anonyymi kirjoitti...

voi siiri oot kaunis=)

OOTAAN KEVÄTTÄÄÄÄ!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä postaus! :))

Anonyymi kirjoitti...

onks ohjelma jo paketissa?:)

Zafer kirjoitti...

No ei nyt ihan, kaikki osat kyllä löytyy, mutta niiden paikat musiikissa, kuviot, siirtymiset ja kaikki muut taiteelisuudet vielä vähän uupuu, mutta eiköhän nekin kohta saadaan kuntoon :-)

Anonyymi kirjoitti...

ootteks tekees koska uutta postaust=)=) oottte tosi ihania!:)
ootan jo kevättä!!

Zafer kirjoitti...

Uusi postaus tulee kun saadan joku ottamaan kuvia meiän harkoista:-) ehkäpä perjantaina...

Anonyymi kirjoitti...

kiva ku teit on nyt 7!!:) siiri vaikuttaa tosi kivalta! tsempppiätsemppiä harkkoihin!

Anonyymi kirjoitti...

oootte kkaikki tosi kauniita, koskas se uus postaus:)

Zafer kirjoitti...

Kiiiitoskiitos! :-) uus postaus tulee tänää!