maanantai 26. maaliskuuta 2012

Piirinkisat :-)Eli nyt on meidänkin kisakausi päässyt käytiin eilisissä piirinkisoissa. Sunnuntaina (liian) aikaisin aamulla kaikki kokoontuivat Karkkariin ja (jopa Ylöset ja Juuliakin) olivat paikalla ajoissa. Kaikki muut paitsi bussimme, tultiinkin siihen tulokseen että kuski on varmasti unohtanut kääntää kellon ensin puolituntia odoteltuamme. Ei siinä mitään onneksi uusi bussi saatiin siinä vaiheessa paikalle, että pelkät varpaat oli ehtineet tunnottomiksi :) Niimpä alkoi matka kohti ensimmäsiä kisoja. Fiilis oli hyvä, koska tiedossa oli varma mitsku, sillä meidän sarjassa oli vain 2 joukkuetta.


Bussissa keskityttiin olennaiseen eli syömiseen. Ja tietysti siinä sivussa ommeltiin pukuja, jotka on toisilla vielä hieman huonossa hapessa ylppäreiden ja muiden kiireiden takia. Ihme kyllä tuomarit oli suopeita eikä antaneet pukuvähennystä, vaikka koristelut oli hieman erilaiset ja toisilla tais myös alaosa olla HIEMAN pieni...
Harkkasuokka, meikkailua ja evästauko, sen jälkeen marssi kunnialla läpi ja lämppäämään ekaa suoritusta varten.  Ensimmäinen suoritus tällä ohjelmalla meni ihan ok, tärinää tasapainoissa ja pientä eriaikaisuutta mahtui mukaan ja ilmaisua kaivattiin vielä lisää. Mentiin siis kaksi suoritusta, koska tuomareita ei ollut tarpeeksi. Ekan suokan jälkeen katseltiin hetki kisoja ja sitten mentiin lämmittämään itseämme taas toista suoritusta varten. Käytiin paljon läpi kohtia, koska kisat eteni todella hitaasti, lopulta päästiin taas huutamaan kannustushuuto ja kovalla tsempillä taas matolle. Toinen suoritus meni kokonaisuudessa paremmin vaikka se sisälsi ehkä vähän enemmän yksilövirheitä. Nyt yritetään vielä opetella katsomaan jonnekkin muualle kuin lattiaan, niin ehkä ilmaisuakin tulee lisää!

Sitten päästiin jännäämään piteitä ja loputa kuulutettiin tv 5.00 av 5.2 exe 10.00 eli yhteensä 20.20 joihin oltiin tyytyväisiä ja lisäki saatiin siis kultaa näillä pisteillä, kakkosena oli siis Miirut pisteillä 19.08! Palkintojenjakoon lähdettiin samantien viimeisen suorituksen jälkeen. Jonna ja Juulia saivat oikein tuplamitallit, kun myös Diés pääsi palkinnoille 10-12 sarjassa ja Jonskin sanoin "ei tätä mitalien tuloa voi estää ;) " Sitten seurasi armoton kuvaussessio ja melko väsynyt kotimatka, jolla osa nukkui ja osa nauroi todella huonolle huumorille. :-D

Kuultiin jo hyvää palautetta ohjelmasta, mutta suoritusta pitää ehdottomasti parantaa! Ei siis muuta kuin lisempää treeniä ja enemmän kokonaisia!! JES:-D 
Tämä viikko reenaillaan normaaliin tapaan ja tehdään puvut kokonaan valmiiksi, sunnuntaina kisat jatkuu sitten aluekisoissa Töölössä, sielä siis nähdään! :D
^ hahahh etsi virhe:-DD

27 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mis puvut on teetetty?

Anonyymi kirjoitti...

Oooumääään, iha helveeetin mageet puvut!!!!!! Nyt iski kateus.......:D

Anonyymi kirjoitti...

Nyt näyttää siltä ettei hyvältä näytä muiden joukkueiden puolesta:-D zaffut taitaa iskee entistäki kovemmin, upeet puvut ja ohjelmakin varmasti täyttää kaikki mun odotukset!!! Tsemiä tsemiä, rutistakaa viimiseen asti joka kisoissa ja onnea piirin kullasta :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnee kullasta!:) Teil on ihanat puvut!!:o<3<3

Anonyymi kirjoitti...

Mikä teijän teema on ?:):) kivat puvut!:)

Anonyymi kirjoitti...

iiiihanaat puvut , ne sopii toosi hyvin musikkiin !! onneee kullast<3 go zaffut !!!

Anonyymi kirjoitti...

siis mitä VOITITTEKO TE MIIRUT??!! nyt alkaa jännittää millainen ohjelma sieltä on tulossa! Paljon onnea:)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi mageeet puvut :3 nyt ootan ohjelmaa 2 kertaa enemmän vielä, ku sain tietää, että voititte miirutkin!! Wow millaset pisteet!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyvät pisteet! Upeet puvut! Upeet tytöt! Ohjelmakin varmasti sykähdyttävä. Hyvältä näyttää Zaffut. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hiutaleet onkin pahin vastus teille nyt kun ne nousi 16-18v,ja taitavat viedä aina kullan:)

Anonyymi kirjoitti...

^Vai että hiutaleet vie kullan:-D sehän nähdään! Zaferien ohjelmat kyllä ovat paljon taiteellisempia eikä hiutaleiden hermot taida kestää, kuten viime kevään sm-kisoissa nähtiin;-Dd

Anonyymi kirjoitti...

Eikö teitä pitäny ollaa tänä keväänä eaa ketaa 8 lavalla? kuka on jääny uupumaan ku teille tuli uus tyttökin viime syksynä? :)

Anonyymi kirjoitti...

onks tossa teidän bannerin kuvassa ihan tarkotuksella kahden tytön kädet eri tavalla kun muiden? Pistää aina silmään :D Ja teil on hienot puvut, ootan et nään ohjelman!

Anonyymi kirjoitti...

teil on tosi hienot puvut!:)ohjelmaa ootellessa!=)

Anonyymi kirjoitti...

IHANAT PUVUT ♥ Oootan tositosi paljonteijän ohjelmaaja wow voititte miirut!:-O Tosi hyvät pisteet ekoista kisoista:)

Zafer kirjoitti...

Kiitos paljon kivoista kommenteista ja positiivisesta palautteesta♥

Viivin ja Ninnin mamma on taas tehnyt puvut, kuten aikasemmillakin kausilla:--)

Bannerin kuvassa kädet on varmaan eripäin sen takia, että joillakin on ollut väärä tahti;-D

7 tytöllä meillä on ollut tarkoituskin kisata, sillä aikasemmilla kausillahan meitä on ollut vain 6 tyttöä, kukaan ei siis puutu... :-)

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
^Vai että hiutaleet vie kullan:-D sehän nähdään! Zaferien ohjelmat kyllä ovat paljon taiteellisempia eikä hiutaleiden hermot taida kestää, kuten viime kevään sm-kisoissa nähtiin;-Dd

^millään tavalla sortamatta zafereita, niin kyllä hiutaleiden ohjelmissa taiteellisuus on kohdillaan, melkein KOKO kilpasarjan parhaimmistoa!

ja tarkistappa anonyymi lähtees tuohon väitteeseen ettei hiutaleiden hermot kestä? Taiteellisissa se yhtäkkinen pisteiden romahdus tapahtui sunnuntain finaalissa vaikka lauantaina joukkue oli vielä 1. sijalle....olisikohan tuomaripeliää...

Ymmärrän, että ehkä fanitat zafereita henkeen ja vereen mutta älä muista joukkueista tule tänne lateleen faktoja mitä et voi todeksi todistaa. Kiitos ja näkemiin.

Anonyymi kirjoitti...

^Ketään ei kiinnostaa Hiutaleet, ei jaksa jauhaa tällästä, mutta Zaferien taiteelliset pisteet ovat kyllä olleet aina huiketa, enkä kyllä ihmettele miksi, ohjelmat on rakennettu fiksusti ja hienosti.

Zafer kirjoitti...

Ei viitsittäisi nyt täällä riidellä ja mustamaalata toisia joukkueita! Hiutaleilla on kyllä aivan mahtavasti rakenneltuja ohjelmia, joissa taiteellisuus on kohdallaan, näin se vain on:-) Kilpailuissa sitten nähdään kuka siellä onnistuu parhaiten, muistakaa ettei muitakaan joukkueita kannata unohtaa! Joku saattaa yllättää;-)

Anonyymi kirjoitti...

^Hyvä ja asiallinen kommentti taas kerran zaffuilta:) Turhaa panetella täällä asioita kun ees melkein kukaan ole nähnyt kummankaan joukkueen ohjelmaa! Mutta nää teijän puvut ainakin näyttää upeilta! Ja ohjelmaa oooootetaan täälläki päin!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Oi Zafer oi zafer, ihanat puvut!! Nää teijän upeet ohjelmat ei taida olla mitään "once in a lifetime"-kamaa vaa näitä näyttää tulevan kokoajan lisää ja lisäää, upeeta nähä että tälläsiäkin on vielä olemassa. :) Onko Ylöset tehny koreografian tänä keväänä?

Anonyymi kirjoitti...

tuolla joku jo kysykin että mikä teijän teema on? mutta ette vastannu :)

Zafer kirjoitti...

Jep, ohjelma on taas Ylösten käsialaa :) ja kuten taidettiin jo viime postauksessa sanoa, ei haluta sanoa yksiselitteisesti että teema on tämä ja tämä vaan jokainen saa omalla tavallaan tulkita sitten ohjelmasta! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hitsi vie mahtavat puvut ja erilaiset mitä aikasemmin on ollu! :) olisko muuten mahollisuutta saaha videokuvaa ohjelmasta? :)

Zafer kirjoitti...

KIIITOS<3 mitään ei voida luvata vielä mut katsotaan jos saataisiin joku video ohjelmasta tänne :-D

Anonyymi kirjoitti...

Miten teiän puvut on tehty? Näyttää tosi siisteiltä! Onks ne väritetty tusseilla, vai onks koko kangas jotenkin liukuvärjätty? Jos on tehty tusseilla miten ootte saanu siitä noin siistin ja samanlaisen kaikilla? :)

Zafer kirjoitti...

Kangas on tilattu Biancaneveltä, ja se liukuvärjättiin siellä meidän toiveiden mukaisesti:-)