tiistai 22. toukokuuta 2012

Tul 2012 :-)
Viikonloppuna kisailtiin siis meidän viimeiset kilpailut eli Tul:n mestikset Vaajakoskella. Ihan ensiksi kuitenkin suuri kiitos kaikille viime postauksen ihanista kommenteista, niitä on ollut todella ihana lukea!Perjantaina pidettiin jo perinteiksi muodostuneet viimeiset harkat ennen kisoja, otettiin nopea lämppä ja sen jäljeen mentiin kohtia ja kolme kokonaista, peksujen kannustaessa:-) Tunnelma oli jo silloin vähän haikea, kun viimeinen koksu Mussalossa lähti. Suoritukset oli ihan perushyviä, ja niiden jälkeen käytiin nopsasti suihkussa ja sieltä matka jatkui seuran bussilla kohti Vaajakoskea, jossa majoituttiin tuttuun Omenahotelliin!Sängyt pysyi tällä kertaa vähän paremmin kasassa kuin viimeksi, mutta kyllä ne silti muutaman kerran romahti alas... Eka yö taisi mennä aika rauhattomissa merkeissä, koska ainakin muutamilla yöunet jäi pariin tuntiin kun ei oikein uni tullut... Aamulla noustiin kuitenkin reippaasti ylös ja suunnattiin kohti kisahallia.


Suoritettiin onneksi suht aikaisin, joten aamupäivä meni melko nopsaan meikkaillessa ja katsoessa alun suorituksia. Kohta olikin jo meidän vuoro suorittaa ja marssitiin matolle aivan u-p-e-i-d-e-n kannustusten saattelemana! Kiitos kaikille myös niistä! Suoritus meni hyvin ja valkut sanoivat että näytettiin tosi vapautuneilta, mikä kuvasikin todella hyvin sitä tunnetta matolla. Mielessä oli ainoastaan se miten ihanaa on olla sielä matolla, eikä se miten itse suoritus menisi...


Voi että miten mahtava fiilis oli kun musiikki alkoi ja kuultiin ne sydämenlyönit...Suorituksen jälkeen mentiin katsomoon kuuntelemaan pisteet jotka olivat 4.9/5.5/10.9= 21.30 Tässä vaiheessa tajuttiin, että johdettiin kilpailua eikä osattu tehdä oikein muuta kuin itkeä, koska sisällä oli niin paljon erilaisia tunteita. 

selät taitaa olla vieläkin kipeinä katsomossa istumisesta
Käytiin syömässä koululla ja sen jälkeen Juulia ja Jonna oli koutsaamassa Diéstä, loppupäivä katsottiin kisoja ja sen jälkeen lähdettiin takaisin hotellille. Meillä oli pöytä varattuna tutusta Pancho Villasta jonne jopa valkut lopulta löysivät perille ja siellä syötiin perinteiset juustohampparit, mutta tällä kertaa virman piikkiin! Mahat täynnä lähdettiin takaisin hotellille ja siellä me tehtiinkin päivän hyvä työ ja pelastettiin joku onneton, joka oli sattunut "nukahtamaan" sinne käytäville... Sen jälkeen mentiin suihkuun ja aika nopeasti käytiin nukkumaan, koska oltiin todella väsyneitä pitkästä päivästä. Yöllä saatiin taas todistaa ompun viihdykettä, kun naapurihuoneen 15 v. tytöt innostuivat kertomaan baari-illastaan hieman äänekkäästi...
Seuraavana aamuna toistettiin jälleen samat rutiinit ja vähän ennen kisojen alkua lähdettiin lämppäämään, koska suoritettiin jo numerolla 10. Aika meni nopeasti ja oltiin viimeistä kertaa keskittymässä ennen suoritusta. Fiilis oli todella korkealla ennen suoritusta ja kun käveltiin matolle, se parani entisestään, koska tällä kertaa kannustukset oli niiiiiin kovat että ne vaan toi ihan tajuttoman hyvän fiiliksen viimeiseen suoritukseen! Sitä tunnetta kun me metiin on niin vaikea kuvailla, mutta suorituksen aikana millään muulla ei ollut mitään väliä kuin sillä että nyt me tehdään tätä viimeistä kertaa ja yritetään nauttia tästä niin paljon kuin on mahdollista. Viimeisestä suorituksesta jäi ihan tajuttoman hyvä fiilis ja sen jälkeen itkettiin kaikki tunteet ulos. Silloin se iski oikeasti naamaa vasten, että enää ei treenata yhdessä, olla matolla tai omppuhotellissa yötä tai ommella pukuja Ylösten lattialla. Samalla saatiin pisteet, jotka olivat 5.0/5.5/10.7=21.2 ja näillä pidettiin meidän johtosija ja voitettiin TUL:n mestaruus!! Pokaali sai seuraltamme kolmannen kiinnityksen ja nyt se jääkin tänne meidän muistoksi, JES:-)

Aivan ihanaa, että saatiin meidän viimeisistä kisoista kultaiset mitalit:-) Mahtava päätös meidän yhteisille hetkille!

Pisteiden kuulemisen jälkeen käytiin syömässä ja sen jälkeen oli vuorossa salaperäinen YY eli Ylösten yllätys, joka paljastui massiivisiksi suklaamitskuiksi. Siinä sitten kilistettiin lastenskumppaa ja laitettiin tietty mitskut kaulaan! Paljon onnea ja tsemppejä meidän sarjan  muille mitalisteille, Hiutaleille, Apollot T:lle ja Julietille! :-)
 Käytiin tauon jälkeen avoimen sarjan palkintojenjaossa ja katsottiin loppupäivä kisoja. Sen jälkeen oli vuorossa Tul:n sarjojen palkintojenjako, jossa perinteisesti seisottiin KAUAN! Saatiin myös meidän sarjan parhaan ohjelman palkinto! Nipa ja Vipa kävi hakemassa palkinnon parhaasta ohjelmasta, ja jes me saatiin vähän tuliaisia Pandan tehtaalta sekä Ylöset pääsevät Ruotsin risteilylle!! Palkintojenjaon jälkeen otettiin tietty viimeiset mitskukuvat ja suunnattiin väsyneinä bussissa kotia kohti.Onnittelut kaikille mitalisteille!


Fortuna♥
Siinä se nyt oli... viimeiset fiilikset ja hymyt rakkaiden ihmisten kanssa matolla♥  näitä hetkiä me sitten mummoina lämmöllä muistellaan!

36 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://1.bp.blogspot.com/-q5Xbuuz2_6I/T7ldbCPcpfI/AAAAAAAAD3Q/_3budbz9yXQ/s1600/IMG_0678.JPG

RAKASTAN TOTA KUVAA♥ Zaffut ikävä jää, onneksi voititte kultaa.ansaitsitte sen :'-)

Anonyymi kirjoitti...

♥♥♥ te ja tuo vika kuva, ihanuutta ! Tsemppiä jatkoon :'--(

Anonyymi kirjoitti...

I love you with all my butt,
I would say heart but my butt is bigger.

Zaffut ootte aina meijän mielessä, ihan mieletön joukkue<3

Anonyymi kirjoitti...

Ikävä kyllä tulee:'-)<3 tsemii jatkoo<3<3<3

Anonyymi kirjoitti...

Olkaa ylpeitä huimista saavutuksistanne<3 ootte ihaniii!!! <3 <3 <3

Anonyymi kirjoitti...

ootte ihana joukkue!! ihan tosi harmittavaaa et lopetatte:-(:-(

Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus, kuten tuo aikaisempikin! Kyyneleet ihan valuu silmistä :´( Ootte upee joukkue loistavien suoritusten ja voittojen kera! Paljon tsemppiä kaikille jatkoon <3 :)

Anonyymi kirjoitti...

Ooote kyllä upeen näkönen joukkue♥ Haikeeta ku lopetatte, tuhannesti tsemppiä jatkoon ja onnea kullasta, ansaittu voitto :) PS, ihana tuo viimoinen kuva!

Anonyymi kirjoitti...

Voi eei tässä tää nyt on:-( Ikävä tuleee teitä!! Kiitos zafer, upeita kuvia kans<3

Anonyymi kirjoitti...

<3 ootte ihaniii !

Anonyymi kirjoitti...

tsemppiä jatkoon! toivottavasti me kuullaan teistä vielä jotai, mitä nyt sitte ikinä alatteki tekee!:)<3
miks muute ylöset pääsee vaa sinne risteilylle? millä perusteella se valittii?:o

Anonyymi kirjoitti...

onnee!:)<3 teit tulee ikävä!:(<3

Zafer kirjoitti...

KIIITOS kaikille ihan huikeen paljon<3 ihania kommentteja! Meitä näkee kyllä kisoissa mut valmennuspuuhissa! Toi viiminen kuva on kans yks lemppareista koska kaikki näyttää niin onnellisilta :-)

Ylöset on tehny meijän ohjelman ja risteilylle pääs koreografit :-)

Sonja kirjoitti...

zafer on paras<3<3 !!!!!!!!!!!!!!
ikävä tulee:( .. varsinkin sitä sumutorvee :D:D haha
olkaa hyviä valkkuja;)

Anonyymi kirjoitti...

Zaffuut ootte ihan mahtavia!:-))))) tsemii jatkooon

Anonyymi kirjoitti...

Oootte upee joukkue<3 Muistan kyllä aina teijän ohjelmat ja ilolla muiselen todellakin :-) ihan mahtavilta likoilta vaikutatte:)

Anonyymi kirjoitti...

Upee joukkue!!!:):)

Anonyymi kirjoitti...

mahtavia ohjelmia ja upeita elämyksiä, kiitos zafer<3

Anonyymi kirjoitti...

Vika kuva ja toi nautinto mikä näkyy siinä kuvassa! Koskettavaa :'-) Meinaatteko jatkaa tätä blogia vielä? Huikee joukkue:)

Anonyymi kirjoitti...

ootte paras joukkue mitä tiedän :) mites tän blogin käy? (:

Anonyymi kirjoitti...

oootte ihan mahtava joukkue!!:) salaa toivon et teitä vieä joskus nähään kisamatolla...:'-)

Zafer kirjoitti...

Hmmm, blogin laidasta ei olla vielä ihan varmoja, tuskin tätä ainakaan piilotetaan ja varmasti ainakin vielä päättäreistä tulee postaus ja tietty syksymmällä voidaan tehdä joku mitä meille kuuluu- postaus :)

Anonyymi kirjoitti...

Koska teillä on päättärit ja missä pidätte ne ? :-) Ootte ihan mahtava joukkue, toivon, et oman joukkueen kanssa päästäis joskus yhtä hyviin tuloksiin ja noin hyvän joukkuueen kasaks kun Zafer..:) Kiitti kaikista voimistelun-iloista joita ootte jakaneet!

Anonyymi kirjoitti...

oaaaaw♥ ikävä tulee, onnea kullasta!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Voi itku kun te lopetatte :( Tosi harmi!! Mut muistan ikusesti teidän ohjelmat! Oma lemppari kaikista tämä viimisin ja pääkallo!! Aww :-)

Anonyymi kirjoitti...

Huisit kannustuksen Vaajakoskella!!! Oli varmasti upeeta lopettaa tollaseen kannustukseen ja tunnelmaan :-3 Onnea ykkös sijasta, oli ansaittu :-)

Anonyymi kirjoitti...

<333 ihan mielettömiä ohjelmia kaikki!!! Tsemiä jatkoon ja edelleen innolla ootellaan mitä tiiimiä alatte valmentamaan:)

Zafer kirjoitti...

paljon kiitoksia vielä kaikille ihanista kommenteista♥ Oli tosissaan aivan tajuttoman mahtava tunne suorittaa vaajakoskella, kun kannustukset oli niin päätähuimaavat!!:-D

Päättärit pidetään kesäkuun toisena viikonloppuna ja suunnitelmissa olisi saunontaa ja sen sellaista:--)

Anonyymi kirjoitti...

Outoo ettei teitä enään kisamatolla :-(

Mitä mieltä ootte suomen menestyksestä MM-kisoissa? Tykkäsittekö Ovo temin ohjelmasta? Onko kelää teillä mennyt ikinä polvi tai ootteko nähneet tai tiedättekö jonkun? Kauheeta mun mielestä:-(

Anonyymi kirjoitti...

ikävä jää ja ihania kuvia :* <3

Anonyymi kirjoitti...

Äääh harmittaa taas niin paljo et lopetatte!:-( Saatteko vielä kertoa mitä joukkuetta alatte kukin valmentamaan?

Ja kauheeta tuo Ovo Team juttu! Olis kiva tietää mitä mieltä te ootte, kun te varmaan seuraatte lajia tosi tiivisti muutenkin kun vaan kilpasarjaa :-D hehe!

Ja meinaako se Elle tehdä sen kuvablogin, harmi jos sen kuvat ei pääse meidän katseltavaksi!:-( Yrittäkää suostutella sitä!

Zafer kirjoitti...

Voidaan varmaankin seuraavassa postauksessa kertoa enemmän siitä mitä joukkueita alettiin valmentaa:-)

Joo katottiin tosissaan MM-kisoja. Suomella oli aivan mahtavat joukkueet ja oltiin kyllä ihan varmoja että nyt tulee taas MM-mitsku Suomeen... Muutamalla tais nousta vedet silmiin, ku tajuttiin että siellä oli jollain mennyt polvi, just ennen suoritusta:-( Kauheeta että toiset on tehny ihan älyttömän määrän työtä ja sit pari minuuttia ennen h-hetkeä tapahtuu jotain tollasta! Ohjelma oli silti ihan tajuttoman upea ja niin tarkaksi hiottu!...Ens vuonna sitten kotikisoissa;-)

Katsotaan nyt mitä Elle keksii;-) Eiköhän niitä kuvia jonnekkin tule!

Anonyymi kirjoitti...

Millon tulee taas seuraava postaus? :-)

Zafer kirjoitti...

yritetään saada postaus aikaseks nyt alkuviikosta:-) ehkä tänään, tai huomenna...

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut ihan huikeesta menestyksestä:-) Ihanat ja tunteikkaat kuvat ootte saanu otettua:')

Zafer kirjoitti...

Isokiitos taas kerran!! :-]