sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Kuvia Tullareista!TUL.n kisoista on mennyt tosiaan jo viikko, mutta kaikki taitavat olla vieläkin ihan poikki:-) Alkuviikosta pyhitettiin pari päivää ihan täysilevolle, mutta sitten taas arkeen palattuamme alettiin muuttaa vähän ohjelmaa, ja nyt on taas ihan järkyttävä kiire joissakin ohjelman kohdissa! Nyt alamme panostamaan ihan täysillä suorituksen parantamiseen, eli kokonaisia, kokonaisia, kokonaisia.... ilmennystäkin pitäisi vielä parantaa rutkasti, mutta onneksi seuraaviin kisoihin on vielä pari viikkoa:--D

Meillä on niin paljon kuvia ohjelmasta, että nyt laitetaan vielä kuvia TUL:n kisoista. Kuvista ollaankin huomattu aika paljon eriaikaisuuksia, vääriä asentoja ja kaikkea muuta yhtä mukavaa:-) ja harkoissa alkoikin asentojen ja epätoimivien kohtien armoton korjaus! Voidaan nyt yrittää avata tätä meidän teemaa vähän enemmän teillekkin:-) Teemanamme on siis keskitysleiri ja siellä koetut tunteet esim: kauhu, toivo, ahdistus, pelko, pelastus, haaveet ja toiveet paremmasta jne... Ollaan ainakin parhaamme tehty ja yritetty tulkita tuota melko voimakasta ja surul lista teemaa mahdollisimman kauniisti. Ohjelmassa on kuitenkin iloisempiakin kohtia, joissa yritämme ilmaista haaveilua, toivon tunnetta ja pelastumista:-) Koko ohjelman " eläytyminen" on rakennettu tuon teeman ympärille, ja se helpottaa meitä itseämm e tulkitsemaan tätä ohjelmaa ja musiikkia. Meille se ohjelman "eläytymis osuus" on aina ollut aika hankalaa, joten päätimme siis tällä kaudella tehdä tarinan meille itsellemme... Aina ohjelmaa mennessämme voimme siis miettiä tarinaa ja " kulkea" sen mukana. Esimerkiksi kun ohjelmassamme on "portti kohtaus" niin se on tärkeä osa meidän päissämme olevaa tarinaa, mutta katsojat voivat ajatella sen miten itse haluavat tai parhaakseen näkevät:-) Jokainen siis itse muodostaa oman mielikuvansa ohjelmastamme, oli se sitten keskitysleiri, hyvän ja pahan taistelu, elämä ja kuolema tai jokin muu. Haluaisimme kuitenkin antaa katsojille varaa myös omalle mielikuvitukselle:-) (Kuvat ©Jenna ja ©Sara)
Nyt jos teillä on joitakin postausehdotuksia ja ideoita niin voitte ehdotella ja yrietään niitä sitten parhaamme mukaan niitä toteuttaa:-))

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Laittakaa kuvia harkoista ja kisoista vuosien takaa ;)! Sellasia postauksia on aina kiva lueskella ja tietty katsella :)

Anonyymi kirjoitti...

go zafer go!!
Teijän ohjelma on niin hyvä. Mä ainakii tajuun ton teeman, vaikka ei kaikkien päähän näköjää uppoo. ( tunteet on täs se avainsana) jatkakaa samaa mallii! :-D

Anonyymi kirjoitti...

haluutte jättää omalle mielikuvitukselle tilaa mutta silti selostatte tarkkaan mitä ohjelmassa tapahtuu...? ok

Anonyymi kirjoitti...

mie ainaki ymmärsin et niille katsojille tilaa eikä zafereille.... :--D

Zafer kirjoitti...

voidaan joo laittaa jotain vanhoja kuvia tänne, jos niitä löydetään.. :)

ja kerottiin siis tossa se miten ME ajatellaan toi ohjelma:-)

Anonyymi kirjoitti...

Noi kuvat on ihanii!!! Ootte tosi hyvii! En oo ikinä epäilly sitä! :D :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia!
Tsemppiä myös seuraaviin kisoihin:)
Teijän puku on yks minun oma henkilökohtanen lemppari kautta aikojen! Se sopii niin hyvin tohon teidän teemaan ja ohjelmaan ja musiikkiin:)

P.S Sonjan selkä on ihana varsinkin 8. ja 13. kuvissa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihaniaaaa kuvia♥ heheh tehkää nyt se valkkupostaus;-D

Zafer kirjoitti...

voi kiitoksia kiitoksia kaikille:-)

ja ollaan jo tehty valmentajista postaus, mutta voidaan pohtia jos saataisiin tehtyä se jotenkin eritavalla:-)

Anonyymi kirjoitti...

miks noi kuvat ei näy ;( siis noi aikasemmat, teidän blogii on tosi kiva katella ku tääl on aina niin hienoi kuvii! tsemppiä treeneihin

Zafer kirjoitti...

Ei oikee itekkää tiedetä et miks ne ei näy:-( Ollaa yritetty selvittää mut ongelma ei oo vielä ratkennut:--)

Anonyymi kirjoitti...

Tarkotin sellasta valmentaja postausta mis olis enemmän kuvia niistä siis se oli ihan loistava viimeks ne tekstit mut enemmän kuvia ja sellasta:):):)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanii nää kuvat♥ Oootte mun mielestä paras kilpasarjan joukkue ja teijän ohjelma,teema,puku ja musiikki on ihanat! Paljon tsemppiä loppukauteen!

Anonyymi kirjoitti...

sory nyt ei tuu muita postausehdotuksia mieleen,kuin se että laittakaa kuvia viime keväältä ja syksyltä niitä on aina kiva kattoa:):)

TÄSSÄ POSTAUKSESSA IHAN MAHTAVIA KUVIA!!

Zafer kirjoitti...

Anonyymi: Joo, voidaan yrittää jos saataisiin aikaseks sellanen!:-)

Anonyymi: Vooi kiiitos tositosi paljon!=)

Anonyymi: Kiiitos paljon!:-) joo ajateltiin toteuttaa ihan piakkoin toi tollanen postaus:-)