maanantai 21. maaliskuuta 2011

TUL:n kisat!:-)


Viikonloppuna oltiin siis Tamperella kisailemassa TUL:n mestaruudesta, ja avoimesta sarjasta. Kisoihin lähdettiin perjantaina, suoraan harkkojen jälkeen. Mentiin harkoissa muutama suoritus, jotta saataisiin jännityksiä vähän pois!:-) Kaikki olikin aika tyytyväisiä perjantain suorituksiin ja lähdettiinkin innokkaina ja valmiina matkaan kohti viikonlopun haasteita! Bussissa menossa oli mukana Pegasos, Fortuna ja Hypnos. Matka sujui rattoisasti pukuja ommellen ja tanssikisoja katsellen:-D Kun saavuttiin hotellille, Viivi, Sonja, Jonna ja Roosa joutuivat vielä jatkamaan puvun ompelua ja liimausta, koska ne oli vielä aika vaiheessa! Ninni ja Juulia pyhittikin loppuillan mukavalle rentoutumiselle!;-)
Lauantaina meidän harkka oli aika myöhään, joten kauhean aikaseen ei tarttenut herätä! Syötiin hotellilla aamupala, laitetiin nutturat ja lähdettiin kohti kisapaikka. Meidän oli tarkoitus päästä paikalle seuramme bussilla, mutta yllätys-yllätys bussi ei suostunutkaan käynnistymään:-D Siinä sitten jonkun aikaa pohdiskeltiin, että mitäs nyt tehdään, mutta lopulta päädyttiinkin johonkin paikallis bussiin, jolla päästiin ainakin suunnilleen perille, vastaantulijoiden avustuksella!:-D
Harkka meni muuten ihan hyvin, mutta musiikki oli liian hiljasella..Käytiin sitten sanomassa siitä musa tyypeille, ja ne olivat itsekkin huomanneet saman! Musiikki saatiin sitten kovemmalle kisasuoritukseen!:) Harkan jälkeen käveltiin takaisin hotellille ja pakkailtiin tarvittavat kamat, syötiin eväitä, meikkailtiin vähän, ommeltiin pukuja jne...Kisahallille takaisin päästyämme, kisat olivat jo alkaneet, joten siirryttin suoraan katsomoon:-) Siellä sitten istuskeltiin ja kateltiin ohjelmia, muutama ompeli vieläkin niitä pukuja! Meidän onneksi Elle tuli laittamaan meille kisameikit, niin ei tarttenut itse alkaa niitten kanssa sähläilemään:-)
Jossain vaiheessa pitikin sitten itse alkaa lämmittelemään. Kaikki oli aikas jännittyneinä, mutta saatiin vähän rentouduttua, kun päästiin sitten tekemään jotain. Kaikki teki aika paljon itekseen ohjelmaa, mutta kokeiltiin yhdessa muutamat jutut ja tietenkin nostot:-) Vähän ajan päästä oltiinkin jo maton reunalla, valmiina kisasuoritukseen!:-) Kaikkia jännitti vähäsen, tai ehkä vähän enemmänkin, mutta sovittiin, että kaikki menee vain ihan täysillä, ja yrittää eläytyä parhaansa mukaan! Kannustukset oli taas aivan mahtavat, ja ne veikin paljon jännitystä pois:-) Suoritus meni ihan hyvin, muutamia horjumisia, törmäystä ja tahtiongelmia huolimatta:-) Kaikki oli hyvin tyytyväisiä! Oltiin menty niiiin täysillä että kukaan ei saanut henkeä kisasuorituksen jälkeen ja veren maku oli suussa!:-D Puvut alko kuristaa kurkkua, ja henki ei vaan kulkennu! Muutama minuutti oltiinkin ihan hiljasuudessa ja yritettiin vaan hengittää:-D Sitten ku henki taas kulki, ni kaikki oli yhtä mieltä siitä että oltiin erittäin tyytyväisiä suoritukseen:-) Siirrytiin sieltä sitten katsomaan kuuntelemaan pisteitä, ja kattomaan ohjelmia! Meidän pisteet oli siis 4.6 6.75 9.90, yht: 21.25! Kisojen loputtua lähdettiin syömään, koska kaikilla oli ihan tajuton nälkä! Sitten käveltiin hotellille juteltiin mukavien vastaantulijoiden kanssa, ja Viivi sai oikein tsemppi toivotukset seuraavalle päivälle!;-) Käytiin nopsaan hakemassa jälkkärit, ja sitten painuttiinkin nopean suihkun kautta uupuneina nukkumaan!:-)
SERKUMPI SITÄ HERKUMPI;-)
Sunnuntaina harkka olikin tosi aikaseen aamulla, mutta päästiin onneksi seuran bussilla sinne. Harkka meni taas ihan hyvin, mutta tasapainot oli vähän epävarmat. Korjattiin ne ja alettiin sen jälkeen meikkailemaan ja laittamaan hiuksia, ja samalla saatiin katottua myös muiden harjoituksia:-) Tällä kertaa mentiin kisoissa vähän aikaisemmin kuin eilen, mutta hyvä niin:-) Oltiin kaikki katsomossa niin poikki, että päätettiin sitten lähteä suuhtellisen aikaisin lämmittelemään! Mentiin taas aika paljon kohtia yksinään ja muutamat kokeiltiin yhdessä:-) Kisasuorituksessa oli taas aivan mahtavat kannustukset!!:-) Ja nyt on pakko lähettää erityisterveiset Kefeideille!:-) Varsinkin sille pitkälle ja vaalealle, joka tuli meidän suorituksen ajaksi kannustamaan ihan siihen maton reunalle!:-) Kiitos myös tosi paljon kaikille muillekkin aivan mahtavista kannustuksista! Ohjelmaa on aina niin ihana mennä, kun yleisö on mukana ja kannustaa kunnon suoritukseen:-) Kisasuorituksen jälkeen mentiin tas katsomoon kuuntelemaan pisteet ja tänään ne oli 4.80 6.6 10.0 + ryhti, yht: 21.40 ja koko tulos oli 42.65!:-) Oltiin tyytyväisiä pisteisiin ja varsinkin kun ne nousivat edellisestä päivästä!
Palkintojen jaossa saatiin vielä parhaan ohjelman palkinto, ja siitä oltiin erittäin ylpeitä!:-) Perusteena oli ainakin, että puku, teema ja musiikki kohtasivat jne..Palkintojen jälkeen otettiin vielä paljon kuvia, ja sitten alkoikin pitkä kotimatka...Pysähdyttiin onneksi syömään, koska kaikilla oli ihan tajuton nälkä!:-D Bussissa kaikki oli sen verran poikki, että haluttiin vaan nukkua ja levätä!:-) Silloin huomattiinkin, että meistä on tullut vanhoja!;-D Aina ennen bussissa oli niin kiva kiljua ja huutaa ja laulaa kovaäänisesti, ja silloin kaikki ne vanhemmat käski olemaan hiljaa!:-D Nyt tajuttiin, että me oltiin itse ne jotka pyysi muita olemaan vähän hiljempaa:-D Matkasta kuitenkin selvittiin ja nyt muutetaankin muutama kohta ohjelmasta, ja aletaan hioa sitä vähän parempaan kuntoon seuraavia kisoja varten!:-)
Paljon onnea vielä kaikille mitalisteille!:-):-):-)

72 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onnea zafer! ootte tosi taitava joukkue:)

saanko kysyä mitä mieltä olitte muiden ohjelmista teijän sarjassa?

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi: Kiiitos paljon!:-) Kefeideillä oli tosi hieno ja vahva ohjelma!:-) Myös Kvartseilla oli kiva ohjelma! Nää tulee ainakin ekaksi mieleen, toki siellä oli vielä muitakin:-)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea tosi paljon! Täällä kurkku kipeänä kisojen kannustuksista!:D

Anonyymi kirjoitti...

sorski oliks toi se "söpö" kuva ? :D hahhaa :D
t.tuuuli !

Anonyymi kirjoitti...

Onneks olkoo!=)

Anonyymi kirjoitti...

Onneks olkoo ootte ihan sairaan hyvä joukkue ja teijän puvut on mahtavat! Aina ne vaa paranee! :DDD

Tsemppii seuraavii kisoihin! :)

Anonyymi kirjoitti...

mikä teiän teema niinku oli

Anonyymi kirjoitti...

^^Niiden teema on keskitysleiri.//
Onnee! :D Teiän ohjelma on iiihana ja puvut kans.:DD

Sara kirjoitti...

Kiitos vaan koko joukkueen puolesta myös teille!:D Piristi suunnattomasti sillon sunnuntaina aamulla harkassa, kun joku jaksaa jo sillon kannustaa:)
ja hauska kuulla, että huomasitte mut siinä reunalla, mulla on pari valokuvaakin teistä mitkä voin lähettää tohon teidän joukkueen sähköpostiin:)!
Isot tsempit teille reenaukseen ja eiköhän me SM-kisoissa taas törmätä:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista :-) Teema on tosiaan keskitysleiri, ja laitetaan ens viikolla siitä vähän juttua tännekkin! ja kiitos Sara, ois tosi kiva saaha niitä kuvia eli lähetä vaan vaikka tonne meijän s-postiin ;) tsempit teille myös ja sm-kisoissa nähdään taas :D

Anonyymi kirjoitti...

Teil oli tosi upeat alku ja loppuasennot!! Ja oma lempparikohta ohjelmasta oli ne selaset missä pyöritte toistenne ympäri ihan kuin olisitte menneet sisälle keskitysleiriin tai jotain? ymmärsinkö ihan väärin:-D ja se toinen missä Roosa ja Viivi pyörii kahdestaan ja pääsee ulos,ihana!

Puku sopi myös ihan mielettömän hyvin teemaan!:-)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mieletön puku teillä! Kannatti teidän taas kuluttaa aikaa suikaleisiin. Tykkäsin myös ohjelmasta todella paljon, liikkeet sopi tosi hyvin musiikkiin ja teemaan. Huomasin että Maton reunalta-blogissa on kritisoitu teidän taiteellisiä pisteitä, mutta minun mielestä ne ovat juuri sopivat, koska teillä oli kyllä paljon vaativampia liikkeita kuin muilla teidän sarjalaisilla!!

Lempikohta taisi olla alun paukahdukset ja myös nuo "pyörimiskohdat".:-D

Nostot meni teillä myös tosi sulavasti ja napakasti!!;-)

Anonyymi kirjoitti...

Keskikohdassa se juttu missä Viivi ja Roosa pyörii kuvaa kaasukammiota :) ja kiva että ohjelmasta on tykätty!♥

Anonyymi kirjoitti...

Keuhkoputkentulehus kannustamisest, niceeeee!

t:rakas elle

Anonyymi kirjoitti...

hahaaa voi elle<3 koita parantuu että sitte voit taas seuraavissa kisoissa kannustaa ;)!

Anonyymi kirjoitti...

ketkä tos serkumpi sitä herkumpi kuvas on?

ja tykkään noist puvuist :)

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi: Kuvassa on siis Ninni ja Tuuli, joka voimistelee Fortunassa!:-)

Anonyymi kirjoitti...

Teijän valkut vaikuttaa tosi hauskoilta ja mukavilta!:-)

Anonyymi kirjoitti...

elle päästääki sit oikee zaffujen mestiksis avaa kurkkuu oikee kunnol ;)
t.rakas serkku herkku !(tuuli)

Anonyymi kirjoitti...

minkä ikäsii te kaikki ootte? ja kuka on kaikist nuorin :DD

Anonyymi kirjoitti...

jep meijän valmentajat on tosi kivoi ja rentoi :D ja meistä Viivi ja Roosa on -93 eli tänä vuonna 18. Sitten Sonja,Ninni ja Juulia on -94 eli täyttää 17 tänä vuonna, ja sitte Jonna on nuorin eli -95 ja täyttää 16 siis tänä vuonna :D

Anonyymi kirjoitti...

ei muuten mitään pahaa sanottavaa, mutta olen huomannut että jotkut teistä katsovat muita joukkueita todella ylimielisesti. onnea mitaleista!

Anonyymi kirjoitti...

mikkä oli teidän suosikki ohjelmat kilpasarjas ja mestaruussarjassa? :)
Onnea mitalista! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hmm:S kiitos:-) Suosikki ohjelmat kilpasarjassa olivat varmaankin pinja, kefeidit, kvartsit, fortuna:-D ja mestaruussarjassa lastrada, sanix, sirius, fionat 97, luna, tinamit, taika.... :--D

Anonyymi kirjoitti...

Hei nyt ihan oikeesti! Vähäsen kunniotusta keskitysleireillä kärsineitä kohtaan! Tollanen aihe ei vaan mitenkään sovellu ohjelman teemaksi. Itse en ohjelmaanne nähnyt eikä teeman kuulemisen jälkeen paljon se kiinnostakkaan.
Aiemmin en ole teitä erityisemmin huomioinut mutta nyt voin sanoa että meni kyllä maku koko jutustanne! Järki käteen ihmiset voimistelu on kuitenkin kaunis laji jossa ei tee mieli katsella esimerkiksi keskitysleirin kärsimyksiä, uutiset ovat sitä varten!!

Anonyymi kirjoitti...

Ohjelmamme teema on toki raaka ja surullinen, mutta halusimme tehdä samantyylisen ohjelman, mikä tällä musiikilla on aikaisemminkin vuonna -95 tehty ja jolla on voitettu SM-kultaa. Ohjelman liikkeet on tehty uusiksi ja tämän päivän säännöille, mutta ohjelman idea, teema ja puvun ideaakin on haluttu ottaa siitä vanhasta ohjelmasta.=)

Anonyymi kirjoitti...

siis ootteko tosissanne että teillä on taas kopioitu teema, kopiotu musiikki ja todennäköisesti lähes kopiotu puku ja liikkeetkin??? :D:D:D

No jokainen tyylillään. Ymmärrän että kaikilla ei ole omia ideoita.

Anonyymi kirjoitti...

tähän musiikkiin tehty ohjelma vuodelta 95 on siis meidän oman valmentajamme tekemä ohjelma, ja siitä otimme vaikutteita:) itseään saa kai kopioida:-)

Anonyymi kirjoitti...

Vanhaa kauraa se silti siis on. En kyllä ymmärrä että tuollaisen teeman haluaa tehdä vielä uudestaan? Veikkaisin että seassa on myös huomion hakua tällaisella raa'alla teemalla, jota muut eivät ole käyttäneet koska omaavat jotain hienotunteisuutta keskitysleiriläisiä kohtaan! Mielestäni voimistelu kisat eivät ole oikea paikka käsitellä tällaista aihetta. Ja voin myös kuvitella kun eräs sukulaiseni kääntyisi haudassaan jos näkisi miten pilkkaatte(ette tietenkään tarkoituksella) keskitys leirejä missä hän kuoli...

toivottavasti ensi kaudella ohjelmassanne on hieman iloisempi teema(:

Anonyymi kirjoitti...

voi hyvä isä valittakaa nyt sitten kaikesta!! Mielestäni teema on loistava, se on vahva ja omaperäinen ja siihen on saatu aikaan loistava ohjelma! Tarkoitus tuskin on pilkata mitään keskitysleiriä ja tän teeman käyttö tuskin tekee joukkueesta mitään uusnatseja! Onko myös chinlerin listan käyttö musiikkina sitte keskitysleirin pilkkaamista? Mikset sitten mene siitä valittamaan niille joukkueille kellä se on musiikkina?

Anonyymi kirjoitti...

Niiin samaa mieltä, kun edellinen!!
Teidän teema on ihan tosi hyvä ja teille tosi sopiva. Kaikenlisäksi musta on sulosta, että olette halunneet ottaa valmentajanne SM-kultaa valmentaneen joukkueen musiikin ja teeman, mahtavaa! Ja aivan chindrelin listahan on vielä kauheampaa pilkkaamista? Ihan kauheaan suuntaan tää voimistelu on menossa, kun kaikilla mahdollisilla keinoilla yritetään joukkuetta lannistaa netissä, erittäin ikävää!
Kirjoittajat ovat luultavasti kateellisia kilpasarjalaisia jotka ovat siis kateellisia teille, koska eivät itse ikinä pystyisi keksimään yhtä hyvää teemaa tai tekemään yhtä hienoa ja kiinnostavaa ohjelmaa tähän teemaan! Saati sitten tekemään yhtä hienoja pukuja!

ei mulla muuta, KIIITOS

Anonyymi kirjoitti...

Zafer sanoi...
tähän musiikkiin tehty ohjelma vuodelta 95 on siis meidän oman valmentajamme tekemä ohjelma, ja siitä otimme vaikutteita:) itseään saa kai kopioida:-)

haha hyvä kommentti pistitte oikeen luun kurkkuun tolta valittajalta.....Törkeetä tulla toisen blogiin asti haukkumaan ja vilttamaan....

Minun mielestä tosi hyvä ja vahva teema, joka kantoi koko ohjelman ja liikkeet sopi tosi hyvin ohjelmaan!! Oli niin ihania kohtia taas kerran!

Ja teillä ei edes ole mitään samaa ohjelmassa kuin teema musiikki ja osa puvusta (?) Ja nekin ovat teidän OMAN valmentajan keksimiä, joten why not? miksipä ei? miksi heittää pois noin hyvä teema?

Onnea onnea paljon voitosta!:-)

Anonyymi kirjoitti...

Oi kiitos paljon viimeisimmille anonyymeille♥♥♥ Tollaisista kommenteista tulee aina hyvälle mielelle!:-)

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä teema on ihan mahtava:D!

Mulla tuli ainakin heti mieleen sellanen kauhu ja apua ja auttakaa meidät pois täältä fiilis!! Ilmaisua vielä pikkiriikkisen lisää:-)

Musiikki on tosi sykähdyttävävä ja mieleenpainuva, hyvä että otitte sen käyttöön ettekä heittäneet harakoille;-)

Ja puvusta vielä pakko sanoa että hienoa jälleen kerran!!

Anonyymi kirjoitti...

Oivoivoivi jos tuon Anonyymin juutalais-saksalainen-pappa, jota ei luultavasti edes ole olemassa niin kääntyilee haudassaan, niin saa kääntyä aika monta kertaa, koska tälläsiä teemoja mun mielestä tänne joukkuevoimisteluun just kaivataan-> sykähdyttäviä, vahvoja, mieleenpainuvia ja jännittäviä!!

Sitäpaitsi ei teema kovin huono voi missään nimessä olla jos SM-kultaa sillä on voitettu, voisi muutkin yrittäää;););)

Anonyymi kirjoitti...

mikä on musiikin nimi?(:

Anonyymi kirjoitti...

^ anonyymi joka vetosi kateellisiin kilpasarjalaisiin... kröhöm zaferithan ovat itsekkin kilpasarjalaisia :D


hahaha ei voi muuta kun nauraa,
odotan sitä päivää kun teidänkin silmät aukee kotkalaiset.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Käypäs täällä ilkeää porukkaa kommentoimassa, ei kannattaisi tuhlata aikaa haukkumiseen ;)

Onnea mitskuista!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos onnitteluista ja tsempeistä;-)♥

Anonyymi kirjoitti...

Mikäköhän kaikkia vaivaa ku ne tulee haukkumaa teit tänne?? :O

Mun mielestä tänee ei tarvis tulla haukkumaa muita ja vois jättää ne haukkumiset sit muualle!

Ootte parhaita!! :DD :DD

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi: Samaa mieltä sun kanssa! Tottakai saa aina antaa kritiikkiä ja otetaan sitä mielellään vastaan, mut ei tarvis haukkua..Kiitti paljon!:-)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan, ihmisten on vaaa liian helppoa haukkua nimettömänä täällä :-S

Onneksi olkoon paljon mitalleista! Ohjelma on mun mielestä ihan järjettömän upea ja tosi hyvässä kunnossa, kun ottaa huomioon, että nämä olivat kauden ensimäiset kisat!:-000

Anonyymi kirjoitti...

Jännä teema! Hienosti keksitty sanon minä! Ohjelma vaatiin vaan tosi paljon ilmaisua, kun on noin rankka teema eli sitä vielä harjoittelemaan niin loistavalta näyttää!:)

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos paljon=) Haha hyvä että näytti jo hyvältä, mut tottakai hiotaan vielä paaaaljon että se tulis näyttämään paremmalta!:-)

Anonyymi: Joo, yritetään kovasti harjotella sitä ilmasua, koska kuten sanoit, ni toi ohjelman teema on aika rankka! Pitäis saada sitä ilmasua vielä tooositosi paljon lisää!:-)

Anonyymi kirjoitti...

kuka ihan tosissaan alkaa esittämään juutalaista kaasukammiossa voimistelu kisoissa?

Anonyymi kirjoitti...

Eli kaikkien ohjelmien teemana pitää olla jotain iloista? Jos Zafer on tehnyt keskitysleiri-aiheisen ohjelman, tarkoittaako se että he tekevät siitä pilkkaa?? Kiitos rohkeasta ja hienosta ohjelmasta Zafer :)

Anonyymi kirjoitti...

Zaferin teemahan on keskitysleiri sinällään eikä ymmärrykseni mukaan viitata suoranaisesti juutalaisten kärsimiin keskitysleireihin. Ei tässä kuvata henkilökohtaisesti mitään juutalaisia eikä muita. Keskitysleiri teemana on keskitysleiri eikä juutalaisten kokemat kauhut!
Minusta teema on hyvä ja vahva ja ohjelma on kiva ja erikoinen! Liika hempeily käy tylsistyttämään!:) Onnea zafer mitalista ja tsemppiä jatkoon!:)

Anonyymi kirjoitti...

Onko teillä muita harrastuksia kun joukkuevoimistelu?

Anonyymi kirjoitti...

mikä on musiikkinne nimi?(:

Anonyymi kirjoitti...

musiikki on elokuvamusiikki mutta ei haluta paljastaa mistä elokuvasta se on :)Ja meistä Ninni soittaa poikkuhuilua, kellään muulla ei oo muita harrastuksia!

Anonyymi kirjoitti...

Ensiksi ajatttelin että keskitysleiri, siinäpä erilainen ja mielenkiintoinen aihe. Mutta nytkun lukee täältä ihmisten mielipiteitä asiasta ja alkaa vähän itsekin pohtimaan asiaa. Niin toisaalta jos miettii, että ihmisiä on oikeesti kuollut keskitysleireille ja sinne kaasu kammioon niin onko se kovin hienoa tehdä siitä aiheesta ohjelma. Vieläkun esimerkiksi juutalaisten ajat keskitysleireillä, on vieläkin semmosia asioita joista ei kauheasti viitsi edes puhua historian tuntejen ulkopuolella.

Mutta nojoo toki osa teistä onkin vasta 15 vuotiaita ettekä välttämättä vielä ymmärrän kaikkea sitä kauheutta mitä keskitysleireillä tapahtuu, mutta ehkä tän ohjelman myötä rupeette vähän tutkailemaan historiaakin!!:)

Anonyymi kirjoitti...

itse koen että teemanne on siis keskitysleiri ikään kuin te itse olisitte siellä leirillä, eikä se että "kerrotte tarinan siitä mitä juutalaisille kävi"!? mielestäni upea ohjelma ja teema tosiaan tulee hyvin esille! jatkakaa vaan samaan malliin :D milloin seuraavat kisat?

Anonyymi kirjoitti...

Ohjelman teema tosiaan kertoo leirillä olemisesta, siellä olevista tuntemuksista/ tapahtumista: kauhusta, haaveilusta, pelastumisesta, hetkellisestä onnesta, toivosta ja taas kauhusta jne... ja se, että meilla on teema niin auttaa meita itseämme pääsemään " ohjelman tunnelmaan" ilmaisukin on edes vähän helpompaa,kun ohjelman takan on jokin tarina:)

seuraavat kisat ovat vasta 9.4 olevat svolin aluekilpailut!:)

Anonyymi kirjoitti...

Hehe ihan sairaan hyvä teema!! Ja eipä olis moni keksinyt tota samaa teema tai saati sitten keksinyt laittaa tota kaasukammiokohtausta, ihan törkeen hyvä idea:-D:-D

ja siis aivan ei toi teema kovin huono voi olla jos sil SM-kultaa voitettu;-)

Anonyymi kirjoitti...

Noniin kiitos vielä selvennyksestä teeman suhteen!:) Ei tossa ainakaan minusta ole mitään pahaa tai paheksuttavaa, vaan on oikeastaan aika nerokas idea käyttää keskitysleirillä koettuja tunteita teemana. Tsemppiä muihin kisoihin!

Anonyymi kirjoitti...

^Minunkin mielestä on tosi upeaa ja rohkeaa, että olette "uskaltaneet" ottaa kyseisen teeman itsellenne, koska siihen tarvitsee paljon ilmaisua, mutta minun mielestä olette parantaneet jo huomattavasti ilmaisussa verrattuna viime kevääseen:) Oikeesti täytyy sanoa, että ihan tosi hyvä teema ja nyt kun jälkeenpäin kävin ajattelemaan niin kyllä mulla tuli siitä teijän ohjelmasta just sellanne tuskan tunne ja sellanen vaikka näinkin ohjelman takaa päin, en edes malta odottaa miltä se sitten näyttää edestä katsottuna!

Lopuksi vielä, että teidän ponnistusvoimat on parantuneet ihan huimasti:-D toi on tosi hieno toi pyörivä kissahyppy!! Ja tolla teidän notkeudella pärjäis varmaan mestaruussarjassakin.

p.s ihana loppuasento!

Anonyymi kirjoitti...

voih, kiva kun teemasta on pidettykkin!:-)♥ ja nyt yritetään todella kovasti saada ohjelmaan vielä lisää ilmennystä!!:-)
ponnistusvoimaa ollaan yritetty kehittää aika paljon siitä lähtien kun zafer-perustettiin!:-) joten onneksi se on nyt parantunut!

ja superisot kiitokset tsempeistä!♥

Anonyymi kirjoitti...

Rakastuin teidän ohjelmaaaan ja pukuuun.

Älkää todellakaan välittäkö noista haukkujoista! Inohottavaa edes lukea tollasia vaikka ei edes itseäni koske....:-(

paljon tsemppiä sinne!!

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi: Oooi olipas kiva kommentti!=) kiitos paljon<3

Anonyymi kirjoitti...

En ymmärrä et miksi jotkut valittavat teidän teemasta. Mun mielestä se on hieno ja erillainen, ei sitä aina tarvitse olla mitää kukkamaa ja taikaponi -teemoja! :-]

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi: Heheh kiitti paljon!=)

Anonyymi kirjoitti...

aivan mahtava teema ja ohjelman on ihan järkyttävän upea! ilmaisua vaan vielä lisää niin saatte varmaan parhaat mahdolliset pisteet :) mutta kritiikkiä annan sen verran, ettäon tosi ikävää kun jotkut teistä katsovat muita joukkueita ylimielisesti =(

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi: Hihi kiitos paljon=) tosiaan, ilmaisua meidän pitää harjotella ja saada vielä lisää tositosi paljon, mut harjoteillaan sitä koko ajan:-) ja ei meistä kukaan tarkoituksella katso ketään pahasti tai mitenkään, et ollaan tosi pahoillamme jos ollaan niin tehty:-(

Anonyymi kirjoitti...

siistiä voimistelua mutta teeman kuultuani menee kyllä mauttomuuden puolelle, miksi nuorten tyttöjen on otettava näin rankka aihe?

Anonyymi kirjoitti...

Miks v*t*ssa ihmiset inisee et joukkuevoimisteluu laitetaa vähän rankempi teema...niin tehdään teatterissakin :D siellä vaan veri/suolet valuu pitkin seinii.
Zafeir on saanut tuotua rankan teeman kauniilla tavalla liikkuen ja eläytyen musiikkiin esille. Täällä vaan kateelliset inisee. Lopettakaa se hemmetin ininä ja menkää harjottelemaan lisää ni teist voi tulla yhtä hyvii ku noista superhyper taitavista tytöistä!!!!!!!!!
Mun mielestä tein ohjelma oli DYNAAMINEN!!!!! :DD

Anonyymi kirjoitti...

samaa mieltä edellisen kanssa!!!

Anonyymi kirjoitti...

samaa mieltä edellisen ja sitä edellisen kanssa! :)

Anonyymi kirjoitti...

samaaaa mieltä edellisien kanssa!!:-D

Anonyymi kirjoitti...

Milloin teette uuen postauksen?


Ja onks teil muita sukulaisii ketkä voimistelee?? :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpas tänne tullut kivoja kommentteja, iso kiitos kaikille!=) ja joo, viivin ja ninnin serkku, tuuli, jumppaa Fortunassa ja roosan pikkusisko jumppaa Zafirassa:-) Onkohan vielä muita, siinä ne kait oli:-D

Anonyymi kirjoitti...

eiks viivin ja ninnin sisko oo pegasokses? vai oonko ymmärtän väärin :D

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi: Joo, mut elle ei taida jumppailla tällä hetkellä:-)