sunnuntai 2. lokakuuta 2011

hyviä ja vähän huonompia uutisiaTässä olis nyt vähän postausta meidän kuulumisista! Kuvitukset on tän päivän harkoista, jotka aloitettiin aamulla vähän jähmeissä tunnelmissa niinkun kuvista saattaa huomata ;) Mutta alkuun tietysti vähän ilosanomaa, nimittäin ollaan saatu uusi jumppari Siiri♥ Siiri on voimistellut Kotkan NV:n Helmet joukkueessa, mutta joukkueen hajottua tuli meidän joukkueeseen ja näin ollen Zaffut nähdään ensi keväänä ensimmäisen kerran 7 tytön voimin!
Ja tietysti kun jotain hyvää tapahtuu, niin tulee myös jotain huonoa, Sonja on tällä hetkellä kipeä, eikä ole varmaa saako Sonja harkata lähiaikoina, eli ei olla ihan varmoja joudutaanko kisaamaan viidellä vai kuudella! Mutta toivotaan parasta :-)Muuten sitten harkoissa ollaan menty paljon kokonaisia, että saataisiin ohjelmaan rutiinia ja vähän niitä palloja pysymään käsissä. Ollaan tehty myös kuntopiiri jonkun verran harkoissa, että jaksettaisiin mennä ohjelmaa. Musiikki on taas hyvin haastava tahdin osilta ja sen takia se onkin vielä pikkuisen hukassa niinkuin jostakin kuvista saattaa huomata...Puvuista ei oo vielä tietoakaan ja pallotkaan ei ole vielä tulleet, ja ekoihin kisoihin tasan neljä viikkoa aikaa, eli luultavasti saadaan taas viettää muutama yö paljetteja ommellen! Syyslomalle asti harkkoja onkin kiitettävästi 5 kertaa viikossa ja sen lisäksi menossa on koeviikko, josta pitäis yrittää selviytyä eli kiirettä pitelee.
Ei siis enää kauaa kun päästään taas kisamatolle ja nähdään myös kaikkien muiden ohjelmat! Nyt vielä tsemppi päälle kaikille sinne treenisalille ja kohta nähdään ;-)!!
20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oujee ja onnee syyskaudelle :D Kiva ku Siirikii pääs sinne Zaffuihin, nii ei tarvinnu koko lajia lopettaa :)) Uskon et tulee kivat puvut 8)...

~Jumppari♥

Anonyymi kirjoitti...

Kiva Siiri pääs mukaan joukkueeseen. :) & Sonjalle SUPER PALJON PARANEMISIA ! ♥ me halutaan nähä sut kisoissa (;

Anonyymi kirjoitti...

onks teil taas joltai rytmisilt tai ulkolaiselt jvjoukkueelta pöllytty musa?

Anonyymi kirjoitti...

Onko Helmet lopettaneet??;o alkaa käydä vähiin kotkalaisen joukkueet...harmi:( mutta hyvä että Siiri pääsi jatkamaan teidän joukkueeseen!!:) lopettiko Helmistä kaikki muut?
Paranemisia Sonjalle ja tsemppiä ohjelman treenaukseen!! <3 en malta ottaa että nään teidän ohjelman!

Anonyymi kirjoitti...

aika törkeesti sanottu ano.3 -.-

Zafer kirjoitti...

Epäilen että meidän musa on ikinä ollut kellään ulkomaalaisella joukkueella tai rytmisellä eli siis ei :D Ja Helmistä Siiri tuli meidän joukkueeseen ja loput menivät Pegasokseen! Kiva tietää että ohjelmaa odotetaan :-)

Anonyymi kirjoitti...

aika törkeesti sanottu mut pelkään että toi ano on oikees =( zaferin puvut ja musat on kuiteski melkei aina ollu matkittu joilttai rytmisilt tai jv

Anonyymi kirjoitti...

eipäs ole! Ainoa musa joka on ollut ikinä matkittu on kevään 2010 musa, muut on olleet ihan omia musiikkeja ja mikään puku ei ainakaan mun silmään oo kyllä oltu kopioitu keltään!

Anonyymi kirjoitti...

kevät 2010 ja syksy 2010 matkittu molemmat bulgarialta jv puvuist en tiiä varmaa rytmisilt

Anonyymi kirjoitti...

Mitäköhän ihmeen välii sil on jos on ollu sama musiikki jollaa rytmisel ?!


Nii ja Sonjalle paljo paranemisii :D Ja hyvä ku Helmien ei tarvin lopettaa et voi mennä muihin joukkueisii :)

Anonyymi kirjoitti...

sama musa ku jv sama puku ku rytmisel.

Zafer kirjoitti...

what ever:-D kisoissa näette;-)

Anonyymi kirjoitti...

hahha:-D:D

Anonyymi kirjoitti...

Eihän niitä musiikkeja loputtomiin ole! Aika moni musiikki on ollut monella joukkueella!

Anonyymi kirjoitti...

Menkääpä kattomaan Kefeideitten blogin uusin postaus, siinä vasta kopioitu puku suoraan rytmisen huipulta löytyy...

Anonyymi kirjoitti...

Hei jospa nyt jätetään kefeidit ja Zafer rauhaan PISTE. zaferilla varmaan muutenkin rankkaa kun ei vielä tiedä mllainen on kisakokoonpano ja sitten jotkut tulevat tänne syynäämään, että jos zaferin puvuista löytyisi jotakin yhtäläisyyksiä jonkun muun puvun kanssa TAI " vielä kauheampaa" olisi sama musiikki kuin jollain muulla! Onhan se toki rankaistava teko jos musiikki on joskus tässä elämässä ollut jollain muulla joukkueella. Eihän varmaan kenenkään meidän muunkaan musiikki ole IKINÄ ollut kenelläkkään muulla...

Näiden kommenttien kirjoittaja on varmaan joku joka on teille joskus tai aina hävinnyt. ja nyt hän täällä yrittää mustamaalata teitä!

Paljon Tsemppia Zafereille! Uskon että ohjelma,musiikki, puku ja teema on varmaan taas huikeita!:)))

T. aina yhtä innolla odotttava!

Anonyymi kirjoitti...

Mikä sonjalla on:(?

Anonyymi kirjoitti...

öö sääälitttävää tulla valittaa jostai matkimisest -.-

Anonyymi kirjoitti...

ootte niin kauniita tolleee ilman meikkiikii ja niin luonnollisii<3

Zafer kirjoitti...

hihihi kiiitos paljon♥