sunnuntai 30. lokakuuta 2011

KISAT starttaa

Huh! Nyt on siis vihdoinkin startannut syyskausi kilpamatoilla. Viikonloppuna on varmasti näkynyt monia aivan upeita suorituksia! Itse emme päässeet seuraamaan cailap cuppia, mutta Pegasosten ollessa siellä Elle otti tosi paljon kuvia ja päätettiin laittaa niistä muutama tännekkin!:-) Cailapissa näkyy olleen aivan ihania pukuja ja ohjelmatkin varmasti ovat olleet upeita, joten innolla odotellaan milloin itse pääsemme näkemään näitä ohjelmia.

Enjoy...

Pippurit


Adelie

Flex

Lumettaret

Siriukset 99

Luna

Isabel

Tähdettäret

Bixbit

Team Titaanit


Meidän oma syysloma ja oikeastaan koko viikonloppukin meni pukuja ommellessa ( puvut ovat edelleen kesken toisilla enemmän toisilla vähemmän...Oikeastaan Ninni ja Juulia ovat ainoat jotka ovat saanneet pukunsa valmiiksi..). Toivottavasti kaikki saavat pukunsa ommeltua ennen tulevan viikon aluekilpailuja!


Me siis pääsimme avamaan oman kilpailukautemme tänään TUL:n piirin kisoissa:-) Jännitystä oli kylläkin havaittavissa, mutta suoriuduimme yllättävän hyvin. Saimme kisaharkassa kauden ensimmäisen nolla suorituksen!! Jippiii:--) Ollaan nyt siis yritetty reeneissä viime aikoina panostaa erityisesti siihen että pallot pysyivät käsissä.

Mahtava uutinen on myöskin se, että olemme vihdoin ja viimen saanneet yhteiset joukkuehupparit, kun Viivin ja Ninnin iskä sponsoroi meille yhteiset siniset hupparit!:-) Iso kiitos siitä!! Ollaan tosiaan jo vuoden verran meinattu ne hankkia, muttei ikinä olla saatu aikaiseksi...
Koska tuomareita oli liian vähän meidän täytyi tehdä kaksi suoritusta. Ensimmäinen suoritus meni hmm.... Ei niin kovin hyvin tiputuksia tuli muutama ja joku taisi unohtaa ohjelmaakin jossain välissä:-D Eriaikaisuutta oli myös jonkin verran.

Omien suoritusten välissä kannustettiin muita joukkueita:)

Helios♥

Jouki Tikkanen esiintyi ja esitti aivan mielettömän upeita ohjelmia, puvut olivat myös aivan uskomattomia♥

Fortuna♥

Kun viimein oli toisen suorituksen vuoro kaikkia jännitti hieman... Toinen suoritus meni kuitenkin huomattavasti paremmin kuin ensimmäinen:-) Pallot pysyivät hyvin käsissä ja selviydyimme ilman tiputuksia, ohjelma oli myös selvästi yhden aikaisempi kuin ensimmäinen suoritus...

Jännitimme pisteitä, sillä ei oikein tiennyt mitä odottaa.. Saimme pisteitä yhteensä 22,86 ja olimme niihin erittäin tyytyväisiä:-)Sarjassamme oli vain kaksi jokkuetta, me ja Tornadot. Sijoituimme ensimmäisiksi Tornadoiden saadessa hopeaa. Tästä on hyvä jatkaa kauden tuleviin koitoksiin!


Pegasos♥


Superisot onnittelut kaikille mitalisteille!♥


Zaffut& Peksut♥

31 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teil on kauniit puvut! Onks toi Flex, jolla on punaset puvut ja aivan loistava etutasapaino?

Anonyymi kirjoitti...

^On tossa Flex:)! Tosi upeita kuvia muuten!

Anonyymi kirjoitti...

Mitkä oli pisteenne kokonaisuudessaan? Entä tornadojen?

Anonyymi kirjoitti...

Onpa hienon näköset puvut teillä! Kiva ku ootte Cailapistakii kuvia laittanu:-)

Anonyymi kirjoitti...

Onnee teille:D♥

Meijän suoritus ei menny ihan niin hyvin :/

Anonyymi kirjoitti...

miks teillä on samanlainen puku kuin aiempin kausin mut erivärinen vaa?

Anonyymi kirjoitti...

Wouh tosikivat puvut!! Oootan kyl aika paljon ohjelmaa toivottavast tullareissa viimeistään näään:]

Anonyymi kirjoitti...

Oih toi sonjan(oliko?) jalanheitto on IHANA. Paljo Pegasos sai näistä kisoista pisteit??!!!!!:):)

Zafer kirjoitti...

kiitokset kivoista kommenteista:--) Ei muisteta niitä yksittäisiä pisteitä (omiakaan), mutta Tornadot sai vissiin 16-17 pistettä, ja peksut sai 15,25:--)

Sonja heittelee tossa yhessä kohassa jalkaa;-D

Ja ei noi puvut nyt IHAN samanlaiset ole:-D eniten vaikutteita on ehkä siitä pinkistä puvusta, mutta laitettiin nyt suikaleita enemmän ja nyt ne tulevat "alhaalta ylöspäin". Puvun kanssa tuli aikas kiire, ni ei keretty oikeen muuta enää miettiä! ens kaudella sitte... ;-D

Anonyymi kirjoitti...

joo huomasin puku muistuttaa toosi paljon pinkkiä viiru pukua, miks aina samanlaista:((:( kuka suunnittelee puvut?:)
mutta tooooooooosi hyvät pisteet! mitkä oli eri osa-aluiden pointsit?

Zafer kirjoitti...

hah tällä kaudella nyt näin!:-] meil on kuitenkii pakko olla näit suikaleit ku ne on jo sellanen "tavaramerkki" ja Viivi suunnittelee yleensä pukui ja muut sit sanoo jos on jotain ideoit tai ehdotuksia:-)

Anonyymi kirjoitti...

heei kivannäköset puvut harmittavan paljon vaan toistaa nää puvut itseään:( teille sopis tosi hyvin jotku sellaset kunnon säihkykimalle ihanat puvut! oisko mitään mahista saada jotain youtube videoo tai jotain ku ei koskaan pääse kisoja katselemaan :(

Anonyymi kirjoitti...

mä katoin kans heti noita pukuja, ja täytyy sanoo et aika pettyny, puvuista ei välity mitään teemaa mihinkään suuntaan, taas noita samoja suikaleita :/ Toi on ihan sen pinkin kopio, oisitte sit suoraa pistäny sen vaan päälle, turha tehä kahta ihan samanlaista pukuu.. Okei ehkä ei iha samanlaist, mut katsojan silmiin se on ihan kopio siitä.. Luulis et noin hyväl joukkueella, ois puku joka tukee ohjelman tyyliä ja teemaa.
-Pettynyt

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kommentoida nyt tähän että huoh..Jos joku väittää että noi puvut on rumat niin sitten on silmissä jotain vikaa...En tiedä teidän teemaa, mutta omasta mielestä puvusta tulee ainakin mielee jotkin pikku menninkäiset(sori jos meni väärin:D)...Omasta mielestä toki puku muistuttaa pinkkiä pukua, mutta pinkissä puvussahan suikaleita olin vain yhdellä puolella eikä hameessa ollut ihokangasta toisella puolella? Whatever joka tapauksessa älkää vaan luopuko noista suikaleista ne on niiin ZAFER-juttu!!!:-) ihanaa että jotkus jaksaa käyttää niin paljon aikaa suikaleiden ja paljettien ompeluun...itse oon ihan kade.

Anonyymi kirjoitti...

....Ja kun joku puhui säihkykimalle puvusta niin uskon että puvut kimaltaa livenä, mutta ei kimallus ikinä kuvissa näy. Muistaatko kukaan miten Ovo Teamin kevään puku näytti kuvissa aivan erilaiselta kuin livenä? ja kun noita muitakin pukuja kattoo niin ei ole kuin pippurit kellä kimaltaa enemmän, hah:D ja sielläkin on eri valaistus..

Anonyymi kirjoitti...

Hieno banneri! Mun mielestä puvut näyttää ihanilta, varsinki noi suikaleet:) love it! älkäähän välittäkö tollasista negatiivisista ihmisistä jotka näkee aina vaan negatiiviset puolet kaikesta...säälittävää:D

onnea kauteen!!:) ja onnea kullasta sekä pisteistä!

Anonyymi kirjoitti...

IHANAT PUVUT TEILLÄ! mitääs noi anot valittelee, pyhh:) En ymmärrä kommenttia että "aina samaa" eihän tätä voi verrata viime kevääsen koska aivan erinäköinen eikä viime syksyynkään koska sekin on aivan eri ja pinkki on erivärinen ja siinähän on vain toisella puolen suikaleita ja just ku tossa on tuolla hameessaki ihokangasta. Älkää suikaleista ikinä luopuko ne on oikeesti niin teidän juttu:] ja hienot!!!

Anonyymi kirjoitti...

Minkä kategorian teijän seuran fortuna ja helios sai?????

Anonyymi kirjoitti...

En nyt kommentoi puku asiaa sen enempää kuin, että ei toi nyt kauheen uutta ja omaperästä oo, mut hieno se on! Mut yks kysymys mulla kyllä on teille..: mitä hittoo te teette kilpasarjasssa, ootteko siellä siks et haluutte vaan viedä ne kultamitallit aina toisilta?? Noilla pisteillä pärjäisitte mestaruus sarjassakin, ja tolla liikkuvuudella, noi teijän kuvat on ihan ku jonku mestaruussarjan joukkueen kuvia.. Kertokaa kuinka monta kertaa ette oo voittanut nyt keväällä 2010 - syksy 2011, onkohan niit peräti 1 vai onko ollenkaa? Kaikista muista ootte vieny sen kullan, eikä muil ees oo mitää mahiksii.. Pelkäättekö et jos menisitte mestaruussarjaan, ette enää voittaisi, vai miksi ette siellä oo?

Anonyymi kirjoitti...

Haluun nähä teidän ohjelman jo!:) Kivat puvut, vaikka toki muistuttaa vanhaa mut miks ihmeessä reenaatte 5 kertaa viikossa?:D

Zafer kirjoitti...

Kiitos näistä kivoista kommenteista :) Helios sai kategorian C ja Fortuna A :-)
tokaviimeiseen kommenttiin:
Ei olla mestaruussarjassa sen takia, että se edellyttäisi paljon enemmän ja pidempiä harjoituskertoja, kuin nyt ja lisäksi lähes kaikilla joukkueesta on ollut aiemmin vakavia vammoja (pahimmat välilevyn pullistumaa ja selän rasitusmurtumaa) Eli meidän paikat ei kestäisi mestaruussarjan vaatimia B-osia esim. taivutushyppyjä. Se että ollaan kilpasarjassa, on ollut selvä juttu siitä asti kun Zafer perustettiin, meilläkin on paljon parempi motivaatio harjoitella kun tiedetään, etää on mahdollisuus pärjätä, eikä jakaa niitä mestaruussarjan viimeisiä sijoja. Viime keväänä kaikista ja nyt näissä kisoissa saatiin kyllä kultaa, mutta kyllä niistä ollaan käyty ihan tiukkaa taistelua, eli en nyt sanoisi ettei muilla ole mitään mahdollisuuksia, kyllä meillä on paljon erittäin hyviä vastustajia, joilla on myös hyvät mahdollisuudet saavuttaa se kulta! :-)
Ja nyt syksyllä ollaan reenattu 5 kertaa, koska kisakausi on aika lyhyt ja ohjelma on pitänyt saada kuntoon aika nopeasti :-) Yleensä reenataan 4 tai 5 kertaa vähän riippuen myös siitä, miten saadaan salivuoroja!

Anonyymi kirjoitti...

Eks nykyään oo kilpasarjassa täydet 23 pistettä? Vähänkö saitte hyvät!:)

Anonyymi kirjoitti...

hyvä toi teidän kommentti! Ja sinulle joka väittää, että Zafer on se joka on väärässä sarjassa, kehotan kysymään myös mitä tekee KNV:N Terra joukkue KILPAsarjassa, joukkue on kuitenkin saanut mestaruussarjassa jotain 14 pistettä...

Anonyymi kirjoitti...

mihin kisoihin osallistutte vielä tällä kaudella??

Zafer kirjoitti...

23 pistettä tosiaan on maksimi nykyään, mutta näissä kilpailuissa meillä olikin ilmeisesti maksimi pisteet 25:--)

Osallistutaan tällä kaudella vielä Etelä-Suomen aluekisoihin, TUL:n mestaruuskisoihin ja kilpasarjan mestaruuskisoihin:-)

Jasminpöö. kirjoitti...

Mun ilme on kyllä epäonnistunu tos hellujen kuvassa :''DD ja onnee teille <3

Anonyymi kirjoitti...

:)) Toivottavast nään teiän ohjelman kohta, kun olin nyt 2 viikkoo ja pari päivää keuhkokuumees, en päässy kisoihin kattomaan ;'(( Terkkui superisti kaikille & Nipa the Nerolle 8))


Onnee kaikille mitalisteille :))

♥Jumppari

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA zafer:-) hienosti napattu kulta terralta;)

Anonyymi kirjoitti...

Hihi teil on ihana ohjelma ja puvut:] Onnee aluemitalista, ja kultasesta vielä!! JESSS:]]

Anonyymi kirjoitti...

IHANA OHJELMA!! kannatti ottaa, oli hiano=)

Zafer kirjoitti...

Kiiitos kaikille!<3