maanantai 21. marraskuuta 2011

TUL:n kisat!:-)

Matka Kokkolaan starttasi jo kahden maissa päivällä. Laiskimmat pitivät koko päivän vapaata koulusta ja pakkasivat tavaroita, Jonna ja Siiri olivat pakanneet jo tavaransa ja kerkesivät aamulla vielä pyörähtää koulussakin!:-)

Matka Kokkolaan oli uuvuttavan pitkä ja bussissa oli hieman ahdasta istua, onneksi keksimme kuitenkin jonkinlaista viihdykettä aina välillä matkalle:):)
Team Edward♥
Twilight -elokuva pyöri vielä tietenkin tuoreena mielessä♥

Lauantai aamuna harkka meni aivan normaaliin tapaan, ilman mitään suurempia kommelluksia. Suoritus kaipasi kuitenkin vielä lisää ilmaisua ja muutama kohta meni hieman eriaikaisesti. Huomasimme myös, että matto oli yllättävän liukas ja siinä oli ikävästi kurttuja, jotka vaikeuttivat lierityksiä:-(

Harkan jälkeen meillä oli paljon aikaa meikkailla ja katsella kisoja, sillä suorituksemme oli vasta illalla seitsemän jälkeen...
Kuinka monta viinirypälettä suuhun voikaan mahtua?!:---D

Juulia ehti jopa harjotella vähän uusia poseerauksia tuleviin koulukuviin :-)

Päivä oli pitkä ja melko rankka joten kaikkia alkoi jossain vaiheessa jo väsyttämään. Viivi nukkui luokkahuoneen sohvalla päikkärit, mutta muut sinnittelivät koko päivän:-D Osa tosin hieman torkahteli kisakatsomossa;-)

Vihdoin ja viimein pitkän odottelun jälkeen pääsimme aloittamaan kisalämpän... Lämppätilat olivat melko olemattomat, mutta kyllähän me hyvin sinne käytäville mahduimme;-D

Lauantain kisasuoritus alkoi ihan lupaavasti, mutta ensimmäisessä vaihdossa tapahtui täydellinen katastrofi ja toisella ryhmällä pallot hieman karkailivat... Loppu ohjelmassakin näkyi epävarmuutta, mutta saimme kuitenkin ohjelman kunnialla loppuun hymyssä suin;-) Pisteitä saimme vain 4,20/4,10/9,75=18,05 Pisteet jäivät harmittavan alhaisiksi, mutta suoritus todellakin oli melkoinen sekasorto!
Kisan jälkeen menimme hotellille viemään tavarat, josta suuntasimme johonkin meksikolaiseen ravintolaan syömään ja kaikille tuli jo hieman parempi mieli:-)

Hyvä ruoka parempi mieli♥

Nukuimme sikeät yö unet ja aamulla olimme taas valmiina näyttämään mihin pystyisimme! Kisa harkka meni jälleen kerran hyvin normaalin harjoitustason mukaisesti, ilman mitään ihmeellisyyksiä ja lähdimme hyvin mielin valmistumaan kisaan:-)

Harkan jälkeen meillä oli jälleen paljon ylimääräistä aikaa meikkailla ja kannustaa muita joukkueita!
Ihana Ti-ia♥


Kun olimme aikamme katselleet ja kannustaneet upeita suorituksia oli meidän aikamme lähtä lämppäämään kisaa varten:-)

Suorituksemme oli sunnuntaina parempi ja kaikilla oli hyvä fiilis mennä! Valitettavasti tähänkin suoritukseen mahtui mukaan muutamia harmittavia virheitä, jotka näkyivät sitten pisteissä.. Saimme sunnuntaina pisteitä 4,90/4,25/9,10=18,25

Yhteensä kisaviikonloppuna saimme pisteitä: 36,30 jotka oikeuttivat meidät toiselle sijalle!


Avoimessa sarjassa voiton nappasi Kefeidit ja pronssille ylsivät Apollot S, TUL:n sarjassa pronssia saivat Tornadot! Onnea kaikille mitalisteille, myös muissakin sarjoissa♥

Palkintojenjaon jälkeen suuntasimme kiiresti bussille ja kohti kotia♥

32 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi teidän puku on todellatodella kaunis:) Ohjelmakin on niin ihanan naisellinen ja vaikka tyyli on sama kuin aijemmin niin liikkeissä on aina sellaista ihanaa loistoa ja ripaus uutta! Kullalle oisin teidät laittanu, mutta ton edellisen postauksen tapaista kommenttiryöppyä ei tästä aiheesta enää kannata jatkaa koska siellä mielipide on tullut aika selväksi;)!!

Olette todella TYYLIKÄS joukkue, jota arvostan paljon teidän sarjassa ja nimenomaan sillä erotutte joukosta:)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei! Miten voi rokottaa tolla tavalla suorituspisteitä...ei vaikuta mitenkään tuomaripeliltä? Niinkuin monissa muissakin sarjoissa tampereen tuomarit nostavat tamperelaiset kärkeen. Suorituspisteistä kun on niin helppo rokottaa:)

Shittiä sanon minä:D

Anonyymi kirjoitti...

Teijän ohjelma on IHANA!! En tajua kun kaikki on kommentoinnu että se on tosi tylsä?? Mun mielestä se on kaukana tylsästä ja teijän voimistelu on tosi kaunista ja esteettistä, juuri niin kuin joukkueVOIMISTELUN kuuluukin olla:)

Anonyymi kirjoitti...

Oivoi tytöt, mut tällästäkin sattuu:) Enskisoissa on viel mahkut näyttää mistä raudasta teidän on veistetty! Tykkään Kefeideistä kyllä myös, mutta teistä mä tykkään vielä enemmän♥

Anonyymi kirjoitti...

Hei ihan mahtava ohjelma ja porukka teillä kasassa. Ootte tosi hyviä tyttöjä:) En edes malta oottaa kevättä kun siirikin pääsee ohjelmaan!

Anonyymi kirjoitti...

Kivat tuomarit oli paikalla näköjään...Teidän olis pitänyt lauantain suokasta riippumatta voittaa, koska on tullut jo selväksi että miten paljon parempaa ja siistimpää teijän voimistelu on. Ärsyttää tollaset itsekeskeiset tuomarit!!! Tiia on tosi kaunis niinkuin te kaikki muutkin:)

Anonyymi kirjoitti...

Onnee hopeasta vaikka olisitte te sen kullan ansainnu!!!!:-)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä jumala noita pisteitä!!! Ihan törkeää suoraan sanoen... Ajattelin kisoissa, että se oli joku vitsi, mutta ei näköjään ollut:D

No oli miten oli, onnea silti siitä hopeestakin, ihana ohjelma:)

Anonyymi kirjoitti...

Tuomarit oli kyl aika epäreilui teit kohtaa ! Mut paaljo onnee hopeest :D

Miten muilla kiriläisil meni ?

Zafer kirjoitti...

Suuuperiso kiitos kaikille<3

Meillä sattu kyllä aika paljo virheitä molemmissa suorituksissa joten kyllä noi pisteet nyt ymmärtää, eikä niille nyt enää oikeen mitään mahda :-D mut treenataan tää viikko nyt tosi kovaa ja katotaa sitte tampereen kisoissa et miten menee:-)

Anonyymi kirjoitti...

Onnee teille! :) Vaikka teil tuli vissii harkoissa rajan ylitys, nii pärjäsitte kuiteski palkinnoille. :3 T. hellujenjasmin

Anonyymi kirjoitti...

Voi teidän ohjelma on ihana:)! 2 ekana kautena en ikinä nähnyt teijän ohjelmia kun oli aina jokin kisalämppä tai muu sellainen tullareissa, mutta 2 viimisintä ohjelmaa on ihan mahtavia!! erityisesti viime kevät oli mun mieleen tosi paljolti ja tämä syksyn ohjelma on ihan himo hyvä!!! teijän ohjelmista tuleee aina ihan mahtifiilis katsomoon asti:)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä ohjelmistä tykkäsitte eniten 14-16M sarjasta, kun tuolla matonreunalta blogissa paljon niitä spekuloidaan:) ja muistakin voitte tietty laittaa!!!

Anonyymi kirjoitti...

.....Ja ohjelma oli hieno!!!:]

Zafer kirjoitti...

hihi paljon kiitoksia:-)♥

14-16M sarjassa on melko paljon hyviä joukkueita, mutta ei valitettavasti keretty sitä sarjaa oikeastaan näkemään tullareissa... mutta tähdettäret nähtiin ainakin ja aivan ihana ohjelma ja puvut!♥ Sanixia ei valitettavasti nähty, mutta ainakin kuvien perusteella ohjelma vaikuttaa upealta♥ Flexin harkka suoritus nähtiin ja heidänkin ohjelma oli aivan ihana♥ ja tykätään tietysti myös oman seuran pegasoksista♥ hah, tässä sarjassa on kyllä tosi kivoja ohjelmia niiin monella:-D

Anonyymi kirjoitti...

Ette vastannu et miten muilla kotkalaisilla meni ? :)

Anonyymi kirjoitti...

Teillä on ihanan tyylikäs kokonaisuus koko ohjelma ja puvut, tykkään ihan megapaljoon!!!:) Pallot kurii niiin ensviikon lauantaina koko hervanta räjähtää;);)

Anonyymi kirjoitti...

mitä mieltä te olette tästä zafer-sanix pystäri-kiistasta??

Anonyymi kirjoitti...

KIISTASTA :DDDDDDDDDDDDDD
hahaha joku zaffufani vaan laittoi muutaman kommentin kehuen teiän pystärä, ei se ollut mikää kiista!

Itse toivon ettette edes vastaisi edelliseen, sillä eihän tommosest voi olla mitää mieltä... Inhoon kommentoijia jotka suurentelee asioita!

MUTTA! onnee tul hopeesta:)) Oisin veikannu teiät alueen perusteel kullalle mut ku en oo kefui nähny ni eiköhän neki oo pisteensä ansainnu:) Tsemii teille mestiksiin!!

Zafer kirjoitti...

Muilla kotkalaisilla meni kisoissa ihan hyvin:--) Fortuna, Helios ja Ceres oli mitaleillakin:--)

ja tosiaan.... Toi pystäri juttu on kyllä meidänkin mielestä aivan naurettava. Toivottais että tollasia kommentteja ei tulis enää minnekkään ja lopetettais vertaamasta meidän joukkuetta mihinkään muihin joukkueisiin Varsinkaan mm-tasolla kisaaviin huippu-urheilijoihin, joiden taidot on aivan eri maailmasta kuin meidän jumppaamiset... Koetaan ite tollaset kommentit todella noloiksi meille, ni ois mukavampaa jos ihmiset voisivat tosissaan miettiä mitä kirjoittaa:-)

Anonyymi kirjoitti...

zafer-sanix kiista pystäristä oli blogissa minusta törkeä, kun porukka sanoi että zafereilla vain YHDELLÄ on hieno pystäri... teillä kyllä melkein kaikilla on upea pystäri eikä voi sanoa että vain yhdellä olisi hieno!! tsemii zafer tampereelle<3

Anonyymi kirjoitti...

eikö teitä yhtään häiritse että kefeidejä haukutaan täällä, mollataan iha täysin? ettekös te ole aika hyviä "kavereita" niiden kanssa?eikä teiltä kisoissakaan kauheasti taputuksia irronnut vaikka tytöt taputti ja kannusti teitä

Anonyymi kirjoitti...

kefeidit muuten sit tietää et ootte ite kirjottanu noita kommentteja edelliseen postaukseen. ihan sama mitä yritätte kiistää.

Zafer kirjoitti...

Olemme kyllä itsekkin huomanneet kuinka monissa jumppablogeissa on erittäin huono ilmapiiri, mikä on todella ikävää:-( Haukkumis kommentit tuovat vain mielipahaa toisille ja itseämme suorastaan hävettää ja nolottaa kuinka monet anonyymit haukkuvat ilkeästi ja luovat huonoa ilmapiiriä näin meidän ja muiden joukkueiden välille... Toivomme että blogeissa keskusteltaisiin jatkossa ystävällisempään sävyyn, mollaamatta muita:-) On hienoa, että keskustelua herää, mutta pliis miettikkää ennen kuin kirjoitatte!

Meidän ja Kefeidien välillä ei ole minkään näköistä ongelmaa ainakaan meidän puolelta, valitettavasti emme vain sunnuntaina päässeet katselemaan heidän suoritustaan, lauantaina tosin olimme katsomossa :-) On todella sääli, että jotkut anonyymit väkisin vääntävät jonkin sortin ongelmaa aivan tyhjästä! Kefeidit voittivat TUL:n kisat ja se on meille aivan okei:-) Mielipiteitä on monia, toinen tykkää toisesta toinen toisesta... On mahtavaa, että keskustelua herää, niin kuuluukin, mutta kommentoidessa täytyy muistaa pitää järki mukana.

Jos mitenkään mahdollista toivoisimme, että jatkuva vertailu ja kiistely loppuisi tähän, näin kaikilla olisi parempi mieli ja ilmapiiri kilpailuissakin olisi varmasti paljon mieluisampi. Kiitos♥

Kefeidit kirjoitti...

Ei nähdä mitään syytä miks te olisitte tulleet kommentoimaan meidän blogiin jotain ilkeetä?

Ollaan aina kisattu hyvässä hengessä, ei niin vakavissaan ja kannustettu toisiamme... jotkut muut taitavat ottaa asiat vähän liiankin tosissaan!:)

Rauhottukaa ihmeessä tässä ei kumminkaan ole kyse teidän asioista ja joukkueesta, vaan meidän ja Zaferin:)

Anonyymi kirjoitti...

Nonii, eiköhän Kefutkin nyt todistanu, et kaikki on hyvin, joten sovitaan nyt niin että molemmat on parhaita ja kukaan ei enää dissaa kumpaakaan joukkuetta ;))

~PEACE

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään teijän ohjelmasta ihan megapaljon:)Ihanan zafermainen tyyli taas, josta ite ainakin tykkään. Tsemppiä lauantaille!.

Ja sitten kaikki vois lopettaa Zaferin ja Kefeidien vertaamisen, koska siitä ei synny muuta kun riitaa FANIEN välille, en usko että se vaikuttaa zaferin ja kefeidien väleihin in real life:D Molemmat joukkueet varmaan vain naureskelevat näille hulluille kommenteille....:D

Onhan se varmaan kivaa, että on paljon "faneja" molemmilla joukkueilla, mutta fanit voivat keskenään riidellä vaikka naamat vastatusten kisoissa, eikä tarvitsisi sotata näitä blogeja niillä:D

Anonyymi kirjoitti...

Onnee!! :))

Zafer kirjoitti...

Kiitoksii!♥

Anonyymi kirjoitti...

JES! nyt te näytitte! ONNEKS OLKOON SUPERMEGA PALJON! wuhuu hyvä Zaffut!♥♥♥

Anonyymi kirjoitti...

Kefeidit käyttäytyy niin kypsästi verrattuna teihin!!

Anonyymi kirjoitti...

^kröhöööööööm