torstai 17. marraskuuta 2011

We saw it first!


Oltiin nyt viime yönä katselemassa Twilight -elokuvaa... Lähdimme elokuviin melkein koko zaffut joukkueen voimin ja mahtava elokuva kyllä olikin. Edward oli jälleen kerran syötävän suloinen♥;-DD Ja koska menimme jo todella hyvissä ajoin elokuviin, saimme aivan huippu mageet Twilight pinssit, joita jaettiin vain muutamille ensimmäisille;-)


Sitten hieman muuta asiaa, nimittäin we are going to Kokkola!! Kahden maissa bussi strattaa kohti TUL:n mestiksiä ja Kokkolaa, luvassa on varmasti rattoisa ja pitkä bussimatka, mutta vielä pitäisi saada viimeiset pakkailut tehtyä :-D Rankan matkan jälkeen pääsemme lepäilemään hotelli nukkumattiin, joka toivottavasti tarjoaa meille hyvät yöunet♥


Tässä vielä hieman kuvia siitä, millaista menoa viime syksynä on ollut:
Innolla odotelemme kilpailuja ja toivottavasti nähdään upeita suorituksia, siispä tsemppiä ja onnea kaikille Kokkolassa kisaaville:--)

25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tsemppiä<3

Anonyymi kirjoitti...

oii! Tsemppiä huomiselle tytöt!!:-)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea teille!♥

Anonyymi kirjoitti...

Voih sulonen postaus:) Miten meni tullareissa suokat?....Pisteitten mukaan ei niin hyvin, harmi:( SM-meissä räjäytätte sitte koko potin ku mäkin pääsen kattomaaan:]

Anonyymi kirjoitti...

Pakko tulla kommentoimaan vaikka nukkumaan pitäis jo mennä:)!
Onnea hopeasta! Tosi harmittava moka lauantaina joka vähensi tekniset pisteet todella alas...Mutta tämä ei ole ikävintä vaan se, että lauantain suoritus vaikutti tuomareihin myös sunnuntaina, koska mistä johtuu suorituspisteiden lasku lauantailta jossa suoritus oli reilusti huonompi (anteeksi suoraan sanon:D)....?

Pistää taas miettimään estä mistä puolelta suomea suoritustuomariston tuomarit ovat? hmm...

...Henkilökohtaisesti siis tykkäsin ohjelmasta tosi paljon:) Ja olen aina aikaisemminkin tykännyt. Teijän ohjelmat eivät ole vaan keveitä vaan myös nerokkaita!

Nyt tytöt pallot kuriiin vaan, niin pisteet nousee ja saa nähdä millaisille korokkeille sitten ne pisteet riittää;-)!

Terkuin Zaferfani, heh:)

Anonyymi kirjoitti...

^asiakommentti!!!
HuH, ihan puhki koko kisoista!! Mitäs mieltä olitte kisojen järjestelyistä? entäs jotain infoa suokista?;d Ihana postaus, olikos hyvä leffa!!:)

Anonyymi kirjoitti...

.....JA ONNEA HOPEASTA!!! vaikka ite olisin teidän kullalle laittanu mokista huolimatta;-D mutta eihän niistä tuomareista koskaan tiedä....:O Ohjelmasta ja puvustakin tykkäsin enemmän teillä ku Keffuilla.

Nyt nukkumaan kun on vihdoin kotiuduttu, tsemiä SM-kisoihin...Näyttäähän mistä Zafer on tehty, niinkuin se kuuluisa sanonta menee!!!

Zafer kirjoitti...

Kiitos kaikille tsempeistä näin jälkikäteen! :-D

..ja iiiiso kiitos kaikille kivoista kommenteista<3 tosiaan, lauantain suoritus oli melkonen katastrofi, joka näky kans pisteissä :-D sunnuntai sisäls kans tiputuksia, mut noilla suorituksilla ollaa kyl tyytyväisiä hopeamitskuu! nyt treenataa tää viikko iihan täysii ja koitetaa pitää ne pallot kädessä ;-D ja leffahan oli luonnollisesti ihan sikahyvä!!

Anonyymi kirjoitti...

ZAFER:

Olette TODELLA HYVIÄ! notkeutenee on sarjasanne aivan omalla tasollaan, ja se näkyy upeina tasapainoina ja hyppyinä. Perusvoimistelunnekin on hyvin siistiä ja tarkkaa.

Ohjelma on upea! se on naisellinen virtaava, kaunis, herkkä. JUURI SELLAINEN KUIN TÄSSÄ SARJASSA KUULUISI JO OLLA. Toiset tekevät lapsellisia ohjelmia ja he heiluttelevat palloa kahdessa kädessä, samalla melkeinpä kieltä näyttäen! C'moon! teidän sarjassa on kuitenkin jo " ikää jonkun verran" ja tämän takia pitäisi osata jo tehdä perusvoimistelua kauniisti. Osa yrittääkin peitellä voimistelullisia puutteitaan ottamalla ohjelmaan jonkun naurettavan teeman. Koska "ohjelmassanne ei ole näkyvää teemaa" siinä näkuu todella hyvin millä taitotasolla te olette, muiden sarjalaisten vaikeusosat ovat suorastaan naurettavia kun teitä katselee.

Ohjelma on TODELLINEN pallo ohjelma. Pallo liikkuu kauniisti ja virtaavasti läpi ohjelman. Muutenkin pallon käsittelynne on todella hyvällä tasolla, ja liikkeenne ovat todella haastavia, ette mene sieltä missä aita on matalin ja laita palloa kainaloon... noh kukin tavallaan. Silti on väärin että helpoutta arvostetaan enemmän. tottakai vaikeassa ohjelmassa on suurempi mahdollisuuus mokata?

Eniten kuitenkin ihmetyttää, tai suorasastaan raivostuttaa teidän sunnuntain suoristuspisteenne. Ne olivat TODELLA ala-arvoiset, taitotaseenne nähden. Perusvoimistelukin on jo niin paljon parempaa kuin muilla. Mutta arvatkaapas mistä päin olivat KAIKKI suoritustuomaristosta? no tietenkin tampereelta. suoristustuomaristo tajusi että jos olisitte saannet teille kuuluvat suoristupisteet eli jossain siinä 10 tuntumassa olevat pisteet, tampereen joukkue olisi voinut hävitä teille!ON kuitenkin HYVIN läpinäkyvää, että saitte lauantain huonommalla suoristuksella yli puoli pistettä paremmat pisteet?! ja VIELÄ se että suorituspisteenne olivat jopa huonommat KUIN apollot s:llä!! Suorituksenne oli parasta koko sarjassa tiputuksista huolimatta, olette niin paljon taidollisesti edellä. tämä laji ei tule ikinä kehittymään minnekkään kun TUOMARIPELI ON NÄINKIN LÄPINÄKYVÄÄ! kukaan kisoissa ollut ei voi tosissaan sano että teille olisis kuulunut suoristuksesta 9.10... tuomarit olivat muutenkin Todella nuoria, ja yliteemallisuutta arvostettiin enemmmän kuin VOIMISTELUA! huhuh minne tämä laji on menossa!

Loppuun vielä tiivisti: Olette ehdottomasti kilpasarjan PARAS joukkue notkeutenne, välinekäsittelynne, ohjelman vaikeuden ja perusvoimistelun perusteella. TUOMARIT VOI TEHDÄ MITÄ HALUAA MUTTA TÄMÄ ON OIKEASTI TOSIASIA!

T: kokenut katsoja

Anonyymi kirjoitti...

Olen edellisen anonyymin kanssa lähes mieltä mutta tuo kommentti "Toiset tekevät lapsellisia ohjelmia ja he heiluttelevat palloa kahdessa kädessä, samalla melkeinpä kieltä näyttäen" viittaa todella paljon kefeidien ohjelmaan joka oli omalla tavallaan hauska koska uskalsivat tehdä naisellisen sijaan "lapsellista" mutta SM-kisoissa ZAFER NÄYTTÄÄ ETTÄ KUULUU SINNE KORKEIMMALLI KOROKKEELLE. taistelusta korkeimmalle korokkeelle pääsystä tulee kieltämättä todella tiukka ja jännityksellä minä ja varmaan todella moni muukin odottaa miten käy!! tsempit Zafer!

Anonyymi kirjoitti...

^^ sama juttu myös minä tykkäsin kefeidien erilaisesta ohjelmasta, vaikka zafer on aina mulle ykkönen, mutta rakkaat zaferit: 3 viimeistä ohjelmaa on aina samaa ja niin liippaavat läheltä toisiaan, että kun joskus uskaltaisitte myös hieman repäistä niin olisi ihanaa:) en sano millään pahalla, mutta jatkuvasti toisiaan muistuttavat ohjelmat (ja jo toinen pallo-ohjelma) rupee maistuun puulta, ens keväänä tehkää jotain erilaista! <3 onnee ens kisoihin.....

ei tampereelta! kirjoitti...

anteeks nyt vaan, mutta kaikki tuomarit ei todellakaan ollut tampereelta, eikä 16-18 sarjassa ollut montaa tamperelaista tuomaria. ja tuomarit osaa varmasti hommansa,eikä sielä kukaan suosi ketään.kefeidien lauantain suoritus oli oikeesti HYVÄ,zaferilla ei, ja tytöt varmasti tietää sen itekkin. ja tytöt varmaan videolta nkee ettei tehny kokoajan samaan aikaan ja ohjelma on vähän tylsä, tytöt on kyllä huippuhyvi ja notkeita. eikä tämän kommentin tarkoitus ole olla mikään kefeidien suosimispuhe, mutta joka kauden jälkeen kun joku muu voittaa kun se jota on odotettu ja veikattu voittajaksi,alkaa tämä tuomarispekulointi,että sen takia ei voitettu jne. HALOO ihmiset. Ohjelma kuntoon ja tsemppi päälle niin kilpasarjojen mestiksissä on kova taisto.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan Kefeidit hyvä joukkue, mutta itse en olisi heitä sentään Zaferin edelle laittanut, koska Zaferin perusvoimistelukin on huomattavasti paremmassa kunnossa....Voisin vaikka vannoa,että suoritustuomaristossa oli tamperelaisia tuomareita, siilä niinkuin aijemmin sanottiin jo, että jos Zaferit olisivat saaneet heille kuuluneet suorituspisteet, hehän olisivat menneet Kefeidien ohi...Eihän tamperelaiset tuomarit voi laittaa Kotkalaista joukkuetta oman kaupunkinsa edelle?:O Oli kyllä hieman liian läpinäkyvää:) Myös teknisten pisteiden olisi täytynyt olla huonommat kuin lauantaina, koska ei ole suorastaan mahdollista saada teknisistä 4,9 jos suorituspisteet ovat 9,1...Pakko jostain ottaa pisteitä pois niin suorituksestahan niitä sitten voi ottaa?? Oon aika pettynyt tohon tuomaristoon:(

Anonyymi kirjoitti...

Mä oisin laittanu teijät ehottomasti ykkösiks!!! Olin ihan suu ammollaan ku kuulin että olitte hävinneet KEFEIDEILLE? Kaikella kunnioituksella heitä kohtaaan, mutta ohjelma ei ollut millään tavalla sopiva tytöille, eikä varsinkaan tässä sarjassa. Liikkeet olivat joissain kohdissa, jopa epäesteettisiä isoilta tytöiltä....mutta tätä aihetta kukaan ei enää jaksa puida eli sen voi unohtaa!! Mutta itse ihmettelin myös noita suorituspisteitä..Suorastaan noloa ja lapsellista tuomareilta heittää noin lekkeriksi tuo peli, koska faktahan on se, että jos olisitte saanet teille kuuluvat suoristuspisteet eli jokin 10,8 yms niin tehän olisitte menneet kefeidien ohi:D:D

Ei voi kun nauraa, koska tuomarit ei tee tässä hallaa muille kuin omalle paikkakunnalleen:D Tere vaan Tammerfors♥

Anonyymi kirjoitti...

Ikävää, että näinkin loistava joukkue kuin te joudutte myös tällaisen naurettavan tuomaripelin uhriksi! Kuten joku jo aikaisemmin mainitsi, jos tekniset on 0.1 täydestä, niin miten suoritus voi olla 9.10!? Varsinkin, kun sunnuntain suoritus oli aika perustasoa, ei tullut isoja virheitä ja teilä on niin hyvä perusvoimistelu että kyllä sillä suorituksella olisi pitänyt saada yli 10 suorituksesta! No toivottavasti sm kisoihin on tulossa vähän parempi tuomaristo ja tällainen epäreilu peli unohdetaan kokonaan!

Anonyymi kirjoitti...

öö anteeksi nyt vain mutta kertokaaha miten sitten esimerkiksi viimekaudella zafer voitti kefeidit joka kisoissa ja suurin osa kisoista oli tampereella jolloin oli MYÖS YHTÄ LAILLA TAMPERELAIS TUOMAREITA? MIHIS TÄÄ TUOMARI PELI ON SILLOIN MUKA JÄÄNYT! Koittakaa nyt ihmiset hyvät kestää, että joku on välillä parempi kuin teidän lempijoukkue:) Koittakaa selvitä tän tappion yli:)

Anonyymi kirjoitti...

^ Tuomarit ovat ammattitaitoisia ja he kyllä osaavat hommansa!

Täällä taas ihmiset puhuu sellaisista asioista millä ei ole mitään perää:)
Painukaa itse sitten tuomarikoulutukseen niin on faktoja minkä kautta voitte perustella näitä asioita!

Ja pikku vinkkinä vaan, että miksihän tämä tuomaripeli kohdistuisi nimenomaan kefeidit-zafer tilanteeseen? miks yhtäkkiä heitä suositaan? miks esimerkiksi yli16 sarjassa hiukkasia nostettu kultamitaleille, oliko sielläkin suoritustuomaristossa vaan TURKULAISTUOMAREITA ja silloin voi katkerat ihmiset todeta "joo tuomaripeliä, cowahit voitti hiukkaset koska turkulaistuomarit sopii näin"

Herätkää nyt ihmiset oikeesti! Kamalaa luettavaa tälläinen katkeruus...

Anonyymi kirjoitti...

Onpas tiukkaa tekstiä ;)) Mut meillä meni yllättävän hyvin ja teillä meni paria tiputusta vaille tooosi hyvin, +kaikilla kiriläisillä onnistui suht hyvin, joten tsemiä teille ja nähää ens kisoissa (tai kotkan Sokoksen kassalla ;D)

~Jumppari♥ :)

Anonyymi kirjoitti...

Eikö kotkalaiset kestä häviöö? ja pienenä vinkkinä... tästä saa zaferilaiset olla tosi nolona teidän muiden kommenteille, he varmasti ovat hyväksyneet tappion, ja kyllä se hopeakin kiiltää;)

Anonyymi kirjoitti...

No johan on joukkuevoimistelukin muuttunut elämää suuremmaksi asiaksi...

ja niinkuin zafer itse kommentissaan sanoo "sunnuntai sisäls kans tiputuksia, mut noilla suorituksilla ollaa kyl tyytyväisiä hopeamitskuu!"
LUKEKAA: OVAT TYYTYVÄISIÄ! joten teidän jatkuvat valitus täällä ei kyllä juuri auta zaferin tyttöjä. ja tuskin edes kiinnostaa...

Anonyymi kirjoitti...

Heh tää on vain minun mielipide, että zaferin ohjelma ja taitotaso on vaan niin paljon parempaa kuin kefeideillä, että kefeidien voitto ilman tuomaripeliä olisi mahdoton:D:D

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa jonkun pikkutyttelin elämää hiertää todella paljon tämä tappio. Anonyymit ette te sielä kisannu, zaffuja tässä pitäis harmittaa epäonnistunut suoritus eikä teitä! jos he ovat tyytyväisiä koittakaa tekin olla onnellisia heidän puolestaa, että saivat hopeaa!

Anonyymi kirjoitti...

Laitatteko postauksen kokkolan kisoist ? :)

Anonyymi kirjoitti...

laittakaa zafer jo piste tolle paskapuheelle----

Zafer kirjoitti...

Ohhoh, onpas tänne tullut paljon kommentteja!:-D Eiköhän tästä asiasta puhuminen jo riitä. Keskitytään iloisempiin asioihin ja seuraaviin kisosihin ja niihin treenaamiseen;-)