sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Aluemestaruus!

Tänään kisailtiin siis Etelä-Suomen alumestaruudet kilpasarjan puolella. Aamulla lähdettiin matkaan seuran bussilla muiden joukkueiden kanssa ja syötiin tietysti bussissa väliin jäänyt aamupala.
Kisapaikkana oli Töölön kisahalli, missä oli oikein mukavasti tilaa lämpätä sekä harkkaan, että suokkaa varten. Aamun harkka meni ihan perushyvin lukuun ottamatta katastrofaalista illuusiokohtaa ja sen jälkeen suunnattiin suoraan syömään. Sen jälkeen meikkailtiin ja samalla seurattiin mielenkiinnolla englannin kielisiä kung fu harjoituksia josta opittiin muutama hyödyllinn liike... Käytiin kannustamassa Fortuna ja Hypnos ja sen jälkeen siirryttiin hiljalleen laittamaan jo pukuja päälle ja lämppäämään.


Oltiin tauon jälkeen toisia, eli saatiin olla koko tauko matolla harjoittelemassa. Ehdittiin tehä hyvin kaikki osat laskulla ja treenata paljon omia juttuja ennen suoritusta. Kisojen aikataulu oli meille silti hieman epäselvä, koska kumpikaan valmentajista ei ollut mukana ( Satu ja Sari olivat "valvomassa" meitä), joten meidän aikataulutus hieman petti ja ennen suokkaa otettiin pienet spurtit käytävien läpi.


Avattiin siis meidän sarja, suoritus oli ihan perustasoa ja tuntui varmemmalta kuin viikko sitten. Kaikilla oli ihan hyvä fiilis suorituksesta ainakin siihen asti, kunnes kuultiin pisteet. Meille kuultettiin 4.40/5.05/9.90 =19.35 erityisesti tekninen tuomaristo oli tänään todella tiukka meidän sarjassa, sillä meillä oli parhaat pisteet ja nekin kaukana täysistä. Oltiin siis todella pettyineitä meidän pisteisiin ja erityisesti noihin teknisiin, jotka laski 0.6 viime viikonlopusta!

Katsottiin kilpailut loppuun ja loppujen lopuksi saatiin myös aluekulta pisteen erolla seuraavana olleeseen Apollot S:ään! Palkintojenjaon jälkeen otettiin kuvia keskenään ja myös Fortunan kanssa, jotka saivat myös mitalin 12-14 sarjassa. Onnea vielä kaikille muillekin mitalisteille!
Ja loppuun vieä muutama Ellen ottama kuva lauantailta:
Varietee


Alexa V
Adelie
Freyat Junior
Smaragdit
Irena 99
Mimosa
Siriukset 98
Team Siriukset

Alexa S

TähdettäretTeam Titaanit

Team Vantaa JuniorLumettaret

Pegasos
Ovo Junior Team Magneetit
Ovo Akatemia Fosforit

Team Vantaa
Ovo Team
14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

APUA, mitä teidän yhelle tytölle kävi ku menitte suoraa ensiapuu kisasuokan jälkeeeee?!!?!?:O

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kullasta! Huomasi, että tuomarit laittoivat alussa teille liian tiukan linjan, muut joukkueet jäi pisteissä tosi alas nimittäin!

Anonyymi kirjoitti...

Samoilla linjoilla ollaan kans, tosi tiukka tai hieman vielä kokematon tuomaristo tänään teidän sarjassa. Teillä on kyllä mieletän taito-taso, voisinpa sanoa kilpasarjan parhaaksi! Samaan malliin vaan isompiinki kisoihin! Tsemppiä :)

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä koko tuomaristoa mutta moni oli niitä samoja jotka aina ovat tuossa sarjassa tuomareina eli ei kokemattomia...:) Onnea kullasta, se oli toki ansaittU! + upeat puvut :))

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä tosiaa mahtava ohjelma kyseessä. Ei olla turhaan sitä täällä kehuttu. Ihan mieletöntä, parasta Zaferia kyseessä!

Zafer kirjoitti...

Kiitoksia kivoista kommenteista :) Ja kenellekkään ei käynyt suorituksessa mitään vaan käytiin hakemassa ensiavusta kylmäpussi jo ennestään olevaan vaivaan joka vaan tietysti tuntui suorituksen jälkeen! :-D

Anonyymi kirjoitti...

Teil on ihan mahtava ohjelmaa!! Tolla ootte varmasti kiinni kultataistossa. :) Liian tiukka tuomaristo kyllä heti alkuun hesassa, olisitte ansainneet mielestän paljon korkeammat pisteet.

Anonyymi kirjoitti...

Oiiii ihanii kuvii taas, toi elle on kyl taitava!!!!! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva ku laitatte aina näitä ellen ottamia kuvia noista kisoista missä hän on käyny:-) Ja sunnuntaina olin kans katsomassa kisoja ja teijän ohjelma jäi erittäin positiivisena mieleen! Ohjelma ja puvut ja musiikki tukee tosi hyvin toisiaan, tosi hyvännäköstä tekemistä muutenkin!!

Anonyymi kirjoitti...

koska enskisat!!!!!? tykästyin teijän ohjelmaan ihan MIELETTÖMÄSTI, ihanuutta!

Zafer kirjoitti...

Ihania kommentteja taas kerran, kiitos niistä! :) Seuravat kisat on kilpasarjan mestikset 21.-22.4 :-D

Anonyymi kirjoitti...

Aiettä nää kuvat on ihania!! mutta miksi Pegasosista on aina niin vähän kuvia verrattuna muihin vaikka sekin on kotkalainennnnn? hehe;-D

Anonyymi kirjoitti...

^Toi Elle ei varmaa haluu laittaa epäonnistuneit kuvii omast joukkueestaa, jos ne ei ole hyviä, eikä Pegasoksistakaan varmaan tuntuisi kivalta jos olisi laitettu joku epäonnistunut kuva...?

Aiheesta poiketen, tsemmpiä kisoihin:), ihanat puvut!

Anonyymi kirjoitti...

nää teijä puvut<3 ja onnet=)