maanantai 23. huhtikuuta 2012

MM-katsaus ja kilpasarjojen mestikset

 Nyt meillä onkin jo tämä kausi reilusti yli puolen välin ja meidän pääkisat eli kilpasarjojen mestikset on takanapäin. Kisoista napattiin mukaan pronssiset mitalit.Tuuli ja Elle lähtivät meidän mukana kisoihin:-) ja kuvat ohjelmista on siis Ellen ottamia!


Viikonloppu sujui meillä ihan normaalin tapaan. Matkaan lähdettiin jo perjantaina ja yömme me vietimme Jyväskylän omenahotellissa.  Ensimmäisenä yönä käytävillä oli juoksukisat ja toisena iltana Viivi pääsi näyttämään spagaadin, koska Eki oli niin nössö! Sängyt oli ehkä "vähän" huterat, mutta pienellä fiksauksella ne pysy ihan kätevästi kasassa! Ovet piti muistaa vetää kunnolla kiinni, sillä jotkut "saattoivat" yrittää tulla meidän huoneisiin....


Molempina päivinä meidän suoritukset oli kisojen alkupuolella, joten tuntui että ne oli ihan kauhean nopeasti jo ohitse! Lauantain suoritus oli ihan hyvä, muutamia yksilövirheitä ja tahti oli parissa kohtaa vähän hukassa, mutta ei mitään suurempaa. Pisteitä saatiin: 4.9, 4.65, 11.05 + ryhti = 20.60 Pisteet nousi ihan mukavasti viimekisoista ja suorituspisteisiin oltiin tyytyväisiä!!:-) ( olihan se ohjelman kohtien tarkennus tuottanutkin tulosta!) finaalipäivään lähdettiin kolmannelta sijalta mutta neljäntenä ollut Lilium oli vain muutaman kymmenyksen päässä! Sunnuntaina tehtiin taas perushyvä suoritus, taas muutamia virheitä, mutta me saatiin kuitenkin pidettyä kilpailun kolmas sija:-)
Sunnuntain pisteet oli: 5.0, 5.45 + mieleenpainuva kokonaisuus, 10.25 =  20.75
Saatiin nostettua tekniset täyteen ja taiteelliset pisteet nousi myös ihan mukavasti:-)

Hiutaleet

Nefrit Exea
Vaniljat
Olivea
Miirut

Kefeidit
Blexia


Namskis, meidän valkut sekä Tuuli ja Elle kävi Pandan tehtaalla ostamassa vähän suklaata♥

Erot  kärkijoukkueiden välillä meidän sarjassa oli pieniä, joten onnittelut Hiutaleet, Exea ja kaikki muutkin viikonloppuna kisailijat:-)

Minetit


Lumo
Team Turku

Gloria

Sirius
Sanix
Ovo TeamFlex


Ovo Akatemia Fosforit


P.S Tietääkö kukaan mistä ohjelmasta/ mainoksesta on sellainen MmmmMmmmMmmm ääntely? Jos on ehdotuksia niin kirjoittakaa kommenttiboxiin ja tutut voi vaikka soittaa, mutta silloin kannattaa varoa ettei kukaan huuda: puhelin, puhelin, puhelin... Sitähän ois aika noloo selittää muille


( huomatkaa myös edellinen Roosan synttäripostaus♥)

30 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

todella hyviä ja tarkkoja kuvia ootte saanu otettua!

Anonyymi kirjoitti...

Ou WOW! Ihania kuvia ja ihanat nuo teijä puvut ♥ Onnneee mitalista vaikka väri olikin vääärä :( Toivottavasti te ite tiedätte että olisitte ansainneet korkeamman sijan.

Anonyymi kirjoitti...

TOSI HIENOJA KUVIA!!! Onkoos Elle ottanu nämä taas ?? :)

Anonyymi kirjoitti...

onnea zafer!! ja tosi hienoja kuvia, onko muistakin joukkueista lisää kuvia ? :)

Anna kirjoitti...

Ihania kuvia!!! <3

Anonyymi kirjoitti...

Onnee teille!<3:) Ja ihania kuvia taas jälleen. :D

Anonyymi kirjoitti...

Arvostan teitä niin paljon ihmisinä ja joukkuevoimsitelijoina! Joudutte aika-ajoin aina sietämään jotakin paskaa niskaa mutta te kestätte. Ikinä ennen en ole mihinkää kilpasarjan joukkueesta saanut niin paljon irti kuin teistä ja teijän kehityskaari on ollu huikea koko teijän tämänastisen zafer-uran aikana!!:) Onnea mitallisista, mitalli on aina mitalli, olkoot se minkä värinen tahansa! Tsemiä tullareihin ja kaikkea hyvää teille Zaffut. :-)

PS, tosi kauniita kuvia, ihana nähdä näin yksityiskohtaisia kuvia, että kerrankin näkee pukujen kovan työn lähikuvasta:)

Anonyymi kirjoitti...

Wou miten kauniita kuvia!!:-) Olitte mun mielestä teidän sarjan ehottomasti parhaita.....tsemppiä jatkoon!!

Anonyymi kirjoitti...

aiva mahtavia kuvia !! kiinnostaa et millä kameralla napattuja?=) onnitelut pronssista, tykkäsin kovasti ohjelmasta !!

Anonyymi kirjoitti...

Ai että, teil on aina niiin kauniit puvut joka kaudella!:) Tän kauden ohjelmanne on mun lemppari koko kilpasarjasta, teidän tyyli voimistella on tosi kauniin näköstä ja naisellisinta verrattuna muihin teidän sarjalaisiin. Tsemiä ihan hirveesti tullareihin:) Ja ainiin onnea mitalista!

Anonyymi kirjoitti...

Oih mikä määrä kimallusta tossa teijän puvussa, ja ne on tooosi kauniit, yks mun lempparipuvuista täl kaudel!:) Ja teille jos kelle olisin suonu kulta-mitalin enkä Exealle....Teil on tosi hyvä ohjelma, rakastan sitä alkuu!! Ja lous ku menee sivukasakat silleen kaanonissa niin se on IHANA!

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa, se mmmmmm ääni on Valion Olo -jogurtti mainoksesta ;)) Ja onnittelut onnistuneesta kaudesta ;)))

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia!!! Onnea mitalista myööös. :) Teijän puvut on kyl tosi upeet, wauu!! Ja rakastan teijä ohjelmaa!!

Anonyymi kirjoitti...

Teiän puvut on ihanan raikkaat ja hauskat, mut silti naiselliset! Ootte kaikki niin nättejä ja ainakin mitä nyt kuvista, pisteistä ja kommenteista päättelen, ootte sikahyvii!! Saisko millään videoo nettii? :))

Anonyymi kirjoitti...

Ihaniaaa kuvia!!!!!!!! Kuka on lempparinne mestiksistä? :):)

Zafer kirjoitti...

Kiitos aivan mielettömän paljon kaikista ihanista kommenteista!!♥

Elle on taas ottanut nämä upeat kuvat. Niitä on kyllä vielä paljon koneellakin, mutta kaikki eivät mahdu samaan postaukseen, sillä muuten postauksesta tulisi aivan äärettömän pitkä:-) Voidaan miettiä, jos vaikka jossakin vaiheessa laittettaisiin vielä julkaisemattomia kuviakin tänne:--)

Mestiksessä on varmaankin hieman eri lemppari joukkueita jokaisella, mutta ykkösinä varmaan Ovo team ja sanix:-) Kaikilla joukkueilla oli kyllä niin upeat ohjelmat ja hyvännäköistä voimistelua, että ei voinnut kuin ihailla, miten jotkut voivatkin olla niin super taitavia!♥

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia :)

Anonyymi kirjoitti...

Oo minäkin oon päässyt mukaa yhteen kuvaan! Tosi kivoja on kaikki kuvat!:)

Anonyymi kirjoitti...

olihan siellä muutama munkin muutama "mahti" otos!:-D -tuulii

Anonyymi kirjoitti...

olihan siellä muutama munkin "mahti" otos!:-D -tuulii

Anonyymi kirjoitti...

se flexien musan alku on kappaleen halleluja alku imogen heapin versiona. en tiedä tarkotitko sitä ääntelyä, mut ite ainakin hetki mietin sitä kun näin flexien ohjelman, että mistä tuttu :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanii pukuja kaikilla!:) Onks teillä omia lempparipukuja teiltä iteltään?:-) Tai tällä kaudella muilta? Ois kiva jos tekisittte postauksen jossa näkyis kaikki teijän Zafer-puvut? Omat lempparit tältä kaudelt on;
Ovo Team
Sanix
Zafer
Ovo Akatemia Fosforit
Minetit
Team Turku
Cowahit
Team Siriukset

Anonyymi kirjoitti...

mageita kuvia!!!!!!! Waauuuwww noi teijän puvut :) tsemejä tullareihi, parasta zaffua!!

Zafer kirjoitti...

kiitos kiitos kaikille:---)

ja se ihme ääntely on jostain mainoksesta tai ohjelmasta tai jostain?, mutta se ei siis oo se valion olo mainos tai flexien musan alku:-) Kyllä me se vielä joskus keksitään;-D

Ennen tullareita tulee postaus jossa näkyy meidän kaikki puvut;-) voidaan sitten ehkä samalla kertoa mitkä on meidän lempparit...

Hmm.. lempparipuvut tällä kaudella... Ainaskin kaikki mitkä tossa sunkin listassa oli ja sitten vielä esim. team Minetit, Varietee, Blexia, isabel...

Anonyymi kirjoitti...

Onnee Zaffut!:) Kivoi kuvia;)
Onks se ääntely Maraboun mainoksesta?

Anonyymi kirjoitti...

Mmmmh Tresor, oisko mitä? :P Mulla tuli ainaki heti ekan mielee :DD

Anonyymi kirjoitti...

Oli tosi liikuttavaaa katella teijän ohjemaa ja teitä tuolla liikuntanäytöksessa tänään! Ihana sikermä! Tsemiä vielä vikoihin kisoihin :-)

Anonyymi kirjoitti...

HYVÄÄ VAPPUA♥

Anonyymi kirjoitti...

Voisitte mennä suoraan mestaruussarjaan!! Teijän ohjelmat ja puvut on ihan huitsin mageet ja ootte tositostosi hyviä!:) Oisitte niin ansainnu kullan, pitäkää se mielessä. Tsempppiä jatkoon. =)

Anonyymi kirjoitti...

Kuka on tää mystinen Eki? :D