maanantai 30. huhtikuuta 2012

Kevätnäytös:-)007 the Golden Hand (juustonaksu)

Viime viikko saatiin vähän höntsäillä harkoissa, kun reenattiin pelkästään esitysohjelmia kevätnäytökseen joka oli siis viime lauantaina. Ensin esitettiin kaikki kevään kilpailuohjelmat ja tauon jälkeen oli taas satuosuus. Meillä oli myös pieni ekstranumero, kun esitettiin sikermä kaikista meidän tähänastisista zafer-ohjelmista.( Videomatskua saattaa olla luvassa myöhemmin...)


Satuosuuden suunnittelu annettiin  taas kerran meidän tehtäväksi, joten Juulia, Ninni, Viivi ja Diésin valkku eli jullen ja jonskin kolleega Siiri suunniteeli sadun ja koristelut ym. Satu oli tälläkertaa prinsessatarina, jossa kaikilla joukkueilla oloi omat roolinsa, me esitimme joutsenia (sen takia UPEAT valkoiset kaavut ;) )


Mirasos


Helios
Fortuna


Pegasos


Zafer

Ohjelmakooste (bongatkaa kaikki meidän puvut)♥

Zafira


Mirasos
Pegasoksen Sara esitti upeasti pääosan prinsessana, suurkiitos vielä kerran Saralle hienosti hoidetusta roolista!

Hyvin syöneet joutsenet ja pari rumaa ankanpoikasta


Peksujen Carmen
Tänään vietetäänkin VAPPUA ja loput harkat sitten vielä tsempataan uusien muutoskohtien kanssa harkkasalilla ennen Tullareita. HAUSKAA VAPPUA KAIKILLE ja TIIA LOVEE JA IKSUUU SINNE EPSANIAA!<3

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tosi ihanii ja kauniit kuvii mut miks tääl ei oo ikinä kuvii siit hypnos joukkueest?:))

Anonyymi kirjoitti...

Puku-kavalkadi ihan hieno, mutta siinäkin näkee että ovet kovin samantapaisia kaikki, niinkuin on teidän musiikkinne ja ohjelmanne:/
olen jo aikaisemminkin kommentoinut tänne, jotta koittakaa nyt edes joskus tehdä aivan toisenlaista...rupee vaan kyllästyttään ja aina sama fiilis kun teidät ekaa kertaa kaudella näkee: taas sitä samaaaaaaaa!
tsemiä tullareihin:)

Anonyymi kirjoitti...

ootko varma että enää zafereitten ohjelmia tullaan koskaan näkemäään.......? minusta aivan ihania ohjelmia kaikki!<3 tsempppiä

Anonyymi kirjoitti...

Mä näyn tossa yhdessä kuvassa :DD tosi hyvä ilme mul (y)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, laittakaa se teiän kevätnäytös ohjelmanne nettii mis esiinnytte eri kauden puvuilla!? ja tsemppii tullareihi !!

Anonyymi kirjoitti...

ootteko vielä lähössä ensi kesänä italian matkalle?

Anonyymi kirjoitti...

niissä kuvissa joissa te jumppaatte tulee jotenkin ihan mahtava fiilis ja niissä selkeästi näkee miten paljon te nautitte tästä lajista ja esiintymisestä!! todella kaunsta ja esim se kuva jossa teillä on ne eri puvut ja teette selkäkoontoa näytätte nauttivan tajuttomasti:-)

ihanaa ja aljon tsemppiä teille:))

Anonyymi kirjoitti...

Ihan super ihania kuvia! Ja noi teidän puvut on kans niin ihania! Kovat tsempit teille vikoihin kisoihin(: Ja kuka toi on tossa spagaattikuvassa, vissiin pegosoksista, ainakin puvusta päättelin?

Zafer kirjoitti...

Kiitos jälleen kerran kivoista kommenteista :) Ei olla lähdössä Italiaan koska ei ehditty varata sitä ajoissa :( Spagaati kuvassa on Pegasoksen Jenna ja video tulee tänne ehkä kunhan saadaan se edes itsellemme ensin!" :D

Anonyymi kirjoitti...

Ootte niin kauniiita kaikki!!!! Rakastan teijän tyyliä voimistella ja nauttia tästä kauniista lajista:-) Teijän puvut on ihan mielettömiä kaikki! Tsemppiä vikoihin tsembaloihin!

Anonyymi kirjoitti...

IHANAT ZAFIRAT♥ ja IHANA ZAFER!! WOW! Oootte upea ilmestys missä tahansa sitten oottekin:) Teistä näkyy tää sanonta "rakkaudesta lajiin" teijän ilo näkyy aina kun voimistelette, onnea kaikesta mitä ootte jo saavuttanu!! Kaikkea hyvää teille kaikille♥ tsemiä kisoihin=)

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä niin UPEITA kaikki teijän puvut ja kaikki ohjelmat myös!:-) Oma lemppari on ehottomasti PÄÄKALLO-ohjelma! Puvuista en osaa sanoa, kaikki on niin ZAFERIA. Mutta tästä vikasta puvusta tykkään ihan mielettömästi eli se ehkä menee ykköseksi! Tytöt ootte kans upeita. Teijän näuttimista lavalla on ihanaa katsella.

Muistakaa tytöt ZAFER is always in our hearts♥

Anonyymi kirjoitti...

IIIiiIIhana toi loppuasentokuva mis on eripukuja, Awwwwww<3

Anonyymi kirjoitti...

IHANIA PUKUJA ♥ Awwwwws ootte niin kauniitakin :-3 TSEMIÄÄ=)

Zafer kirjoitti...

voih kiitoksia kaikille ihanista kommenteista♥

Anonyymi kirjoitti...

teijän puvut ja kaikki ohjelmat on silkkaa taidetta ♥ arvostan!